ikoina olemme kuulleet paljon inbound-markkinoinnista myyntistrategiana, joka antaa parhaat tulokset sijoitetun pääoman tuottossa. On tullut suhteellisen yleistä nähdä alan johtajien antavan sijoitetun pääoman tuottoprosenttia 250 % tai 500 % sijoituksistaan saapuvaan markkinointiin.
Jos et ole vielä tutustunut tämän strategian perusteisiin tai tiedä erittäin hyvin mitä sisältömarkkinointi on, suosittelemme, että luet ensin tämän toisen artikkelin.
Mutta jos sinulle tapahtuu niin, että kun olet lukenut ja kuullut paljon inbound-markkinoinnista, haluat tietää, toimiiko tämä strategia yrityksellesi , olet oikeassa viestissä. Kerromme sinulle aloilla, joilla tämä strategia toimii parhaiten.
HubSpotin mukaan inbound-markkinoinnin strategian käyttöönottoluvut vaihtelevat suuresti eri yritysten välillä. Johtavia ovat verkkokauppayritykset (89 %) ja ohjelmistoyritykset (78 %), jotka ovat erityisen omituisuutensa vuoksi yleensä paljon vastaanottavaisempia uusien markkinointitekniikoiden käyttöönotolle. Vaikka B2B-yrityksiä on yhä enemmän, ne ovat edelleen hieman pidättyväisempiä Inboundin suhteen. Ja se on sääli, koska siellä Inbound antaa parhaat tulokset.
Mitä ominaisuuksia yrityksellä tulee olla jotta Inbound toimisi?
Inbound toimii yleisesti kaikissa yrityksissä, mutta joissain se antaa kirkkaampia tuloksia kuin toisissa. Jotta Inbound saavuttaa edellä mainitut luvut, yrityksen tulee:
Onko monimutkainen tuote . Mitä monimutkaisempi tuote on, sitä enemmän potentiaalinen asiakas tarvitsee siitä tietoa, ja siksi sitä enemmän hän turvautuu sisältöön, johon inbound perustuu.
On korkeat hinnat . Jos tuotteen tai palvelun hinta on korkea, ostaja miettii enemmän ennen kuin maksaa. Ennen kuin teet tämän vaiheen, etsit ensin tietoa yrityksestä, sen kilpailijoista, palvelueroista tai onko muilta asiakkailta kokemuksia. Ja sinun pitäisi löytää vastaus tähän kaikkeen, jos sinulla on hyvä inbound-strategia toteutettu.
Hanki selkeä ostoprosessi . Ei ole väliä, että ostoprosessi on monimutkainen, mutta se, mitä inbound tarvitsee, ei vain tuottaakseen tuloksia, vaan voidakseen mitata oikein, on vertikaalinen ostoprosessi.
Tästä syystä Inboundia ei suositella esimerkiksi vähittäis- tai kulutustavarayrityksille (tunnetaan nimellä CPG), koska Inboundin ROI ei ole niin selkeä ja muut brändäysstrategiat ovat parempia.
Mutta B2B-yrityksille, erityisesti niille, jotka toimivat teknologia- , valmistus- ja perinteisillä aloilla, kuten jakelussa , rakentamisessa C-tason johtoryhmä tai suunnittelupalveluissa , saapuva markkinointi antaa parempia tuloksia kuin mikään muu strategia, ja se tekee sen nopeammin.
Tämä artikkeli saattaa kiinnostaa sinua: 5 teollisen ostoprosessin ominaisuutta
Valmistusyritykset
Teollisessa teollisuudessa laitteiden tai koneiden myynti vaihtelee normaalisti 5-6 numeron välillä. Tämä tarkoittaa, että pienen markkinaraon omaavan yrityksen vuotuinen kasvu katetaan yhdellä asiakkaalla.
Jos toisaalta olemme tekemisissä suuremman yrityksen kanssa, tarvitaan todennäköisesti 5-10 uutta asiakasta vuodessa, kunhan nykyiset asiakkaat jatkavat ostamista.
Näissä tilanteissa näytetään parhaat saapuvan markkinoinnin ROI-luvut: kun sinun tarvitsee luoda vain muutama liide . Et halua alkaa luoda tuhansia uusia kontakteja, muutama sata riittää saavuttamaan kasvutavoitteesi.
Jakeluyhtiöt
Tällä alalla yritykset toimivat Κατανόηση των αποσβέσεων στη λογιστική και πώς usein hieman eri tavalla kuin teollisuudessa. Siksi inbound toimii parhaiten tässä tilanteessa, jossa jakelu on ratkaisuja, ei yksittäistä myyntiä. Eli parhaiten toimivat yritykset, jotka myyvät tuotteitaan ja osiaan koko suunnittelupalvelun kanssa globaalina ratkaisuna . Näissä tapauksissa myynti on pidempi, on enemmän ajattelua, ne menevät yksinkertaisia kaupallisia transaktioita pidemmälle, ja siksi inbound toimii.
Lyhyesti sanottuna inbound-markkinointi america email list on strategia, joka perustuu asiakkaan siirtämiseen ostoprosessin läpi tarjoamalla ratkaisuja hänen kaikkina aikoina oleviin tarpeisiin. Siksi se on täysin järkevää niille yrityksille, joissa myyntiprosessi on pitkä, joko palvelun hinnasta tai tuotteen monimutkaisuudesta johtuen.