Въведението трябва да бъде официално

 

 Един добър въвеждащ имейл също така ще информира членовете на екипа за времето на срещата и целта зад нея.  и уважително, за да зададе правилния тон за обобщението на срещата. стъпка . Напишете резюме на срещата С бележките, които сте направили, сега трябва да разберете и анализирате каква част от информацията трябва да бъде написана в резюмето на срещата и какво може да се избегне. Всичко започва с кратко резюме на случилото се на срещата. Трябва да можете кратко и сладко да обясните същността на срещата.

 

Крайният резултат и заключението 

Cрещата също трябва да бъдат включени в резюмето. Можете също така да споменете дали е имало презентации, направени от отделни лица, заедно със споменаването на техните имена и темата, която са представили и обсъдили. Доброто База данни за функцията за работа с имейли резюме е точно, лесно за разбиране и по същество. Езикът трябва да е прост и лесен за разбиране и трябва да можете да обобщите точно всички събития от срещата, без да пропускате важен детайл. стъпка . Подгответе списък със задачи След като обобщите събитията от срещата, следващата стъпка е да отбележите списъка с елементи и задачи, които са били възложени наскоро по време на срещата.

База данни за функцията за работа с имейли

Това ще включва имената на лицата

Hа които са възложени задачите, крайния срок, който им е даден, и на кого трябва да докладват след изпълнението на задачата. Тези точки Louvri yon kont an konklizyon могат да бъдат изброени като точки или могат да бъдат предоставени с помощта на таблица. Сроковете и крайните дати на всяка задача трябва да бъдат подчертани в тази част. Това ще гарантира, че всички членове на екипа имат яснота относно своите задачи и какво точно трябва да направят и как трябва да го направят. Прочетете повече: Как да създадете списък със задачи по най-ефективния начин! (Безплатен шаблон) Стъпка .

 

 Прикачете подходящи документи

Понякога по време на срещи на определени bmb directory проекти се придава голямо значение или ръководителят на екипа иска служителите да разгледат някои важни документи, свързани с проекта, който беше обсъден на срещата. Тези документи и файлове трябва да бъдат прикачени към имейла. Споменете в имейла, ако прикачвате тези документи с PFA (Please Find Attached), така че членовете на екипа да не пропуснат тези важни документи. По-често самият ръководител на екипа ще ви уведоми, ако има нужда да прикачите съответния документ по пощата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *