Inbound-markkinointi teollisuudessa: toimiiko se?

 

Tiedät, että markkinointi on muuttumassa, mutta seuraako yrityksesi näitä uusia trendejä? Ehkä et ole vielä täysin tietoinen siitä, että inbound -markkinointi on jo todellisuutta teollisuudessa ; Mutta älä huoli, jos luet tätä, se johtuu siitä, että olet jo alkanut olla kiinnostunut. Kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan; Olet askeleen päässä tiedosta, miksi se voi toimia erittäin hyvin teollisuusyrityksessäsi.

Sisääntuleva markkinointi sisältää täydellisen uudelleenarvioinnin siitä, miten olet yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiisi . Tähän asti läsnäolo messuilla ja tapahtumissa, esiintyminen alan aikakauslehdissä tai mainosten kylmämyynti ovat olleet tärkeimpiä tapojasi luoda liiketoimintaa; Mutta miksi et hyödyntäisi kaikkia Internetin tarjoamia mahdollisuuksia? Muista, että asiakkaiden tapa tiedottaa itselleen on muuttunut . Internetissä on paljon sisältöä minkä tahansa teollisen ostopäätöksen tekemiseen : webinaareja, oppaita, valkoisia papereita, artikkeleita… Entä yrityksesi? Tuotatko sisältöä, jonka tarkoituksena on vangita liidejä?

 

img-posti

Maailmanlaajuinen strategia digitaaliselle markkinointillesi

Inbound-markkinointi muodostuu globaaliksi strategiaksi, jonka tavoitteena on johtaa potentiaalista asiakasta koko ostosyklin ajan . Siten tämä metodologia sisältää kaikki ne digitaaliset työkalut, joissa sisältö on avain motivoivaan konversioon : sähköpostimarkkinointi, sisältömarkkinointi, sosiaaliset verkostot, markkinoinnin automaatio, hakukoneoptimointi… Potentiaalisten asiakkaidemme tai ostajapersoonien perusteellisen tuntemuksen avulla pystymme tunnistaa mitkä Ne ovat tarpeitasi C-tason johtoryhmä kussakin ostovaiheessa : tietoisuus, harkinta ja päätös . Kuvittele käyttäväsi työkalua ja kehittäväsi sisältöä, joka on täysin mukautettu kuhunkin näistä vaiheista. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut näin helppoa rakentaa strategiaa, joka auttaa virtaviivaistamaan pitkää ja väsyttävää teollista ostoprosessia .

 

Saatat olla kiinnostunut: Mitkä ovat teollisuusyritysten tehokkaimmat markkinointistrategiat?

C-tason johtoryhmä

Mitä inbound-markkinointi voi tehdä teollisuusyrityksellesi?
Ottamalla käyttöön inbound-menetelmän voit päästä lähemmäksi potentiaalisia asiakkaitasi ja tarjota heille vastauksia heidän tarpeisiinsa ja huolenaiheisiinsa. Houkuttelet heitä luonnollisella ja suostuvaisella tavalla tuotteisiisi tai palveluihisi. Tällä tavalla, koska kuluttaja lähestyy yritystäsi, hänen ostoalttiutensa on paljon suurempi.

 

Inbound-markkinoinnin edut teollisuudessa
1. Mittaat kaikki toimintasi millimetriin

Voitko mitata aikakauslehtijulkaisun sijoitetun pääoman tuottoprosenttia ? Tiedätkö, kuinka skaalataan kaikkiin tietokannassasi oleviin yhteystietoihin? Tiedätkö tarkalleen, mitkä ovat ne mahdollisuudet, jotka tuovat sinulle liiketoimintaa? Inbound-markkinoinnissa ei ole varaa epäillä. Pystyt mittaamaan ja tuntemaan jokaisen toimenpiteesi ROI:n. Kun työskentelet saapuvan markkinoinnin työkalujen , kuten hubspotin , kanssa , kaikki KPI:si tallennetaan ohjauspaneeliin ja reaaliajassa.

 

2. Vaikutat lukijoihisi miten, milloin ja missä se on tarpeen

Säännöllinen mainonta ei ole aina paras Vašich Reklam a Ukázalo Se tapa kiinnittää potentiaalisten asiakkaidesi huomio. Kuvittele, että B2B-sisältöstrategiasi siosta aob directory voit vastata asiakkaan tarpeisiin tai kysymyksiin. Etkö usko, että tämä olisi paras tapa saada ostajapersoonallisuuksien luottamus ? 90 % B2B-kuluttajista aloittaa matkansa etsimällä ratkaisuja ongelmiinsa hakukoneilla, kuten Google . Aiotko missata tämän tilaisuuden.

C-tason johtoryhmä

Millä aloilla Inbound antaa parhaat tulokset?

ikoina olemme kuulleet paljon inbound-markkinoinnista myyntistrategiana, joka antaa parhaat tulokset sijoitetun pääoman tuottossa. On tullut suhteellisen yleistä nähdä alan johtajien antavan sijoitetun […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *