Her er hvad lead nurturing er

Leder du efter en marketingstrategi, som du kan bruge til at nå dine forretningsmål. A men ved ikke, hvor du skal starte? Sandheden er. A at der ikke er nogen færdigpakket strategi, der virker for alle. Stol på Human Analytica, et team af professionelle, der ud fra analysen af ​​konteksten. A  markedet og målgruppen og de mål, du har til hensigt at nå, vil dedikere sig til at udvikle en effektiv skræddersyet marketingstrategi til dig. Kontakt os .

Uanset din virksomheds referencesektor

Sikre på én ting: Med tiden vil du have indsamlet mange kontakter fra tilsyneladende interesserede mennesker, som aldrig blev til kunder . Hvis du har stillet en flot hvidbog til rådighed for brugerne som en leadmagnet på dit websted. A  eller du arbejder i B2B-sektoren (hvor køberrejsen notorisk er længere). A  ved du helt sikkert.  designet til B2B-e-mail-liste at ledsage dem trin for trin. A  og naturligvis langs tragten. A indtil de er klar til at ‘købe’ .

B2B-e-mail-liste

Lead nurturing: definition og mening

Før man går videre med at definere, hvad lead nurturing er. A er det nødvendigt at fokusere på den bogstavelige betydning af udtrykket, først Supraj 5 Nepraj Vizitaj Vintraj Destinejoj en Uzbekio at beskrive, hvad et lead er, og hvad nurturing betyder .

Lederen er en allerede erhvervet kontakt

A generelt alb directory e-mailadresse og/eller telefonnummer, på en person, der potentielt er interesseret i brandet og de produkter eller tjenester, det tilbyder .

Nurturing , fra engelsk til nurture

Er i stedet et verbum, der kan oversættes på forskellige måder til at repræsentere handlingerne nærende, opdragende og kultiverende .

Leder vi efter en definition af lead nurturing , kan vi konkludere, at det er en række aktiviteter, som virksomheder kan implementere for at pleje et solidt forhold til deres kontakter og blive en top of mind -virksomhed for dem , den første de tænker på i tilfælde af behov .

Hvad er blypleje

Lead nurturing er en aktivitet, der er en del af lead management-processen og følger leadgenerering , dvs. generering og erhvervelse af kontakter, der opnås, bare for at give et eksempel, når brugere downloader en leadmagnet eller de udfylder en kontaktformular på en landingsside.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *