Het gratis web: voordelen en valkuilen

Voordelen van een gratis website:

U betaalt niemand voor he C-niveau uitvoerende lijst t domein, de hosting of de productie van de site . Er is geen risico dat u tienduizenden euro’s in de website investeert en er binnen een jaar achter komt dat het bedrijf u niet zoveel oplevert als u had verwacht.

2. Het is snel

U kunt zelf een website maken, u hoeft niet te wachten tot een “vriend die websites maakt” de tijd neemt of op zoek gaat naar een professionele webdesigner.

3. Het is gemakkelijk

Je hoeft geen experts te zoeken, je hoeft niet het werk van een grafisch ontwerper, codeur en copywriter te coördineren, webhosting te kiezen of in te dringen in de werking van redactionele systemen als WordPress.

Nadelen van een gratis website:

1. Het is nooit helemaal gratis

Zelfs als je helemaal zelf een website maakt, kost het je tijd en energie . Na een half jaar kan het echter gebeuren dat pagina’s langzaam laden of uitvallen vanwege de lage gegevensoverdrachtcapaciteit. Of u moet extra functies toevoegen – zoals een betalingsgateway – en merkt dat u extra betaalt of op zoek moet naar een andere oplossing. En u kunt de gratis website die u met veel moeite hebt gemaakt, niet exporteren en overdragen.

C-niveau uitvoerende lijst

2. Je lijkt onbetrouwbaar

Wanneer u  website home page structure optimized for lead generation een site volledig gratis krijgt, draait deze op een domein zoals www.kvetinarkalucie.freeweb.cz . Hierdoor weten potentiële klanten dat u een beetje een garagebedrijf runt . En zo’n adres kun je ook niet op je visitekaartje zetten. U kunt uw eigen domein kopen voor minder dan tweehonderd kronen en het zal alleen van u zijn. U kunt dan bijvoorbeeld een website hebben op het domein flovararkalucie.cz

2. Slechte traceerbaarheid

Het domein www. ek leads kvetinarstvilucie.freeweb.cz zal moeilijk te vinden zijn in zoekmachines . Bovendien kunnen maar weinig mensen zo’n adres correct uit hun hoofd schrijven. Het is ook goed om te weten dat als u geen eigen domein heeft, u geen trackingcodes van Google Analytics op uw site kunt plaatsen om uw siteverkeer en andere statistieken bij te houden.

3. U heeft geen e-mail op hetzelfde domein

Als u uw klanten schrijft vanaf het adres lucakvetinarka34@freemail.cz, maakt u een niet-serieuze indruk . Met uw eigen domein en professionele e-mail kunt u uw merk veel effectiever opbouwen, met elk bericht dat u verzendt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *