Niet Moeten Eindigen Bij

 Zelfs Als Uw Inspanningen  Onderwijs, Is Het Een Belangrijke Eerste Stap. Hier Hebben We Enkele Van Onze Favoriete Filmdocumentaires En TV-Programma’s Verzameld Die Zich Richten Op Inheemse Volkeren En Deze Vieren, Die Ze Zelf Hebben Gemaakt. Noot Van De Redactie We Hebben Besloten Onze Discussie Te Concentreren Op Films Gemaakt Door En/of Met in De Hoofdrol Inheemse En Inheemse Volkeren. Inheemse Mensen Wonen En Werken in Noord-Amerika.

 

 De Must-See Speelfilm Smoke

Signals Photos Geleverd Door Smoke Signals Wordt Land e-maillijst Beschouwd Als Een Van De Eerste Films Die Zijn Geschreven En Geregisseerd Door Een Inheems Persoon En Die Wijdverbreide Bijval Kreeg in De Verenigde Staten. Deze Roadmovie, Geregisseerd Door Chris Eyre, Vertelt Het Verhaal Van Victor Adam Beach En Thomas Evan Adams, Twee Onrustige Vrienden Die in Het Indianenreservaat Coeur D’alene Wonen. Er Is Spanning Tussen Hen Terwijl Victor Worstelt Met Het Trauma Van Het Middelenmisbruik, Het Geweld En De Verlating Van Zijn Vader, Terwijl Thomas Naar Victor’s Vader Kijkt Als Een Held Omdat Hij Thomas Jaren Geleden Van Een Brand Heeft Gered.

Land e-maillijst

 Vol Oprechte Humor En Momenten

Van Magisch Realisme: Deze Film Is Een Must Verlaten En in Tulsa Te Gaan See. “Rooksignaal Is Een Belangrijke Film Voor Het Indiase Land, En Het Was Een Openbaring Voor Ons Om Deze Prachtig Gedetailleerde Indiaanse Karakters Op Het Grote Scherm Te Zien”, Zei Victor Rocha, President Van De National Indian Games Association, Tijdens De Jaarlijkse Tell Before Memorial-Vertoning. “We Kunnen Niet Alleen Curatoren Zijn Van Onze Eigen Verhalen, Maar Het Bewijst Ook Dat We Geweldige Films Kunnen Maken.” Foto Met Dank Aan Vertel Het Verhaal Hij Is Een Tiener Met Twee Geesten, Die Wordt Gedefinieerd Als Een ‘Inheemse Man Die Zich Identificeert Als Een Tweegeest.

 

‘Man’ En ‘Vrouwelijke Geest

‘ Dit Kan Verband Houden Met Geslacht En of kcrj Spirituele Identiteit. Wanneer Link En Zijn Broer Ontsnappen Uit Het Huis Van Hun Gewelddadige Vader, Hopen Beide Jonge Mannen Hun Moeder Te Vinden, Van Wie Ze Denken Dat Die Dood Is. Want Link Is Deze Reis Ook Over Het Terugwinnen Van Zijn Mi’kmaw-Erfgoed. Vier Papieren in De Wind Foto Met Dank Aan De Everett-Collectie. Vier Papieren in De Wind Vonden Dat Zijn Vader Zelfmoord Pleegde in Een Reservaat in Het Huidige Oklahoma.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *