Definering af Tone of Voice

En god brand storytelling-strategi tager, udover hvad du har til hensigt at kommunikere, i betragtning den måde, du kommunikerer på, dvs. brandets tone of voice. Kommunikationsstilen (kold og institutionel, ironisk og respektløs, let og venlig osv.) er grundlaget for brand genkendelighed og skal derfor være afstemt med brandidentiteten.

Etabler indhold . A alle typer indhold, der indgår i din fortællestrategi, skal være præget af originalitet og høj kvalitet. Uanset om det er informativt eller underholdende indhold, er det vigtigste. A at disse tilfører brandet merværdi, samtidig med at de bevarer overensstemmelse med brandets identitet; ‍
Valg af kommunikationskanaler.

Dag er der mange kanaler

Hvorigennem man kan kommunikere med dine kunder. A men at dække dem alle er ikke den ideelle løsning, da hver kanal har sine egne regler og karakteristika. Endnu en gang er det køberpersonaen. A der styrer Særligt bly valgene, fordi det er et spørgsmål om at identificere den eller de kommunikationskanaler, som ideelle kunder foretrækker.

Særligt bly

Udarbejd en redaktionel plan

Når emnerne, tonefaldet og kommunikationskanalerne er valgt. A er der kun tilbage at udarbejde en redaktionel plan. A  hvormed Нархи Zoho аз абзорҳои платформае man bedst kan organisere oprettelsen og publiceringen alb directory af ​​indhold. A holde styr på emnerne, kanalerne og kommunikationsfrekvens. Vi talte også om det her. A  i artiklen dedikeret til de 5 grunde ti. A at tiden er inde til at fokusere på en virksomhedsblog.

En alsidig digital marketingstrategi

Som vi har set i denne artikel, viser brand storytelling sig at være et meget værdifuldt værktøj til at transformere et brand til en konkret, genkendelig og pålidelig figur. Det har den store fordel at skabe et dybt og varigt følelsesmæssigt bånd til sin målgruppe og dermed berige sine produkter eller tjenester med merværdi. Kort sagt tilbyder Adidas ikke kun sportstøj og -fodtøj, men også evnen til at nå ethvert mål, du sætter dig selv, uanset hvor ambitiøst det er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *