Veebi tõukemärguannete põhjalik juhend

Praeguses konkurentsitihedas ärikeskkonnas seisavad enamik väikeseid, keskmise suurusega ja suuri ettevõtteid silmitsi Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje väljakutsetega, et luua köitvaid kanaleid, mis pakuvad klientidele rohkemate klikkide tegemiseks asjakohast teavet. See seletab, miks enam kui 70% veebiostlejatest ei pöördu veebipoodi tagasi. Kui ka teil on olnud raskusi, kasutage veebipõhiseid tõukemärguandeid.

Mis on veebipõhised tõukemärguanded?

Üldiselt on tõukemärguanded, mis hõlmavad veebipõhiseid tõukemärguandeid ja mobiilitõukemärguandeid, rikastekstisõnumid, nagu SMS, mis saadetakse seadmetele kolmandate osapoolte rakendustelt. Need on ühesuunalised suhtlusviisid, mis saadetakse teie potentsiaalsete klientide ja klientide hoiatamiseks või teavitamiseks. Sellegipoolest väärib märkimist, et veebitõukemärguanded erinevad mobiilitõukemärguannetest. Olgu öeldud, et mobiili tõukemärguanded telefonis pärinevad mobiilirakendustest, näiteks Gmaili teated uue kirja kohta, samas kui saidid saadavad veebipõhiseid tõukemärguandeid läbi kasutaja brauseri, näiteks lauaarvuti või nutitelefoni kaudu. nende märguannete saamiseks ei pea te rakendust installima.

Kuigi mobiilseadmes saab vastu võtta mõlemat tüüpi tõukemärguandeid, saab töölaual vastu võtta ainult veebipõhiseid tõukemärguandeid.

Kuidas veebitõukemärguanded töötavad

Veebi tõukemärguanne viitab sõnumile, mis edastatakse teie veebisaidilt kasutaja seadmesse. Sõnum edastatakse niipea, kui nad hakkavad teie saiti sirvima lauaarvutis või mobiilis. See sisuvorming hoiatab kasutajat heldetest pakkumistest ja funktsioonidest ning teade kuvatakse kohe, kui kasutaja teie veebisaidi avab.

Veebi tõukemärguande kasutamiseks on vaja seadistada veebitõuketeatiste teenusepakkuja, kes tegeleb ka kõigi edastamise, aktiveerimise ja sisu modereerimisega seotud tehniliste aspektidega.

Kui olete veebitõukemärguanded aktiveerinud, palutakse teie veebisaidi külastajatel tellida. Kõik, mida nad peavad tegema, on klõpsata nupul Luba. Kui nad on tellitud, saate nende jaoks märguandeid ajastada.

AliExpressis teadete saatmise loa taotlemine

Tõuketeatise käivitavad välised skriptid, mis käivituvad ka siis, kui veebilehte parasjagu ei kasutata. Kasutajat teavitatakse kohe, kui tema mobiilseade või arvuti võrku ühendub.

Veebitõukemärguannete plussid

Allpool on toodud põhjused, miks peaksite veebipõhiseid tõukemärguandeid kasutama.

  • Need jõuavad veebikülastajateni, olenemata sellest, kas nad on teie saidil või mitte
  • Haakib nii veebi- kui ka mobiilikülastajaid
  • Meiliaadresse pole vaja
  • Need julgustavad ja kiirendavad konversioonitoiminguid
  • Tellijad on sellele teabele lojaalsed, kuna nõustusid seda saama
  • Rämpspostifiltrid ei kata sõnumeid
  • Lihtne hallata
  • Puuduvad võltskontaktid, millega tegeleda
  • Parim ettevõtetele, kellel pole mobiilirakendusi
  • Veebi tõukemärguannete miinused
  • Kasutajad peavad nõustuma lubamisega ( üks kolmandik veebikasutajatest keelab tõukemärguanded)
  • Ignoreerimine või sellest loobumine on lihtsam
  • Mõned inimesed eelistavad reklaame või e-kirju

Kuidas kasutada veebipõhiseid tõukemärguandeid ettevõtte jaoks

Nagu kõigi teiste digitaalse turunduse strateegiate puhul, määravad veebipõhise tõukemärguande aluseks olevad kasutusjuhtumid suuresti ärieesmärgid. Sellisena saavad mitme tööstusharu turud ja ettevõtted, eriti sidusettevõtted, e-kaubandus, pangandus, meedia ja reisimine, kasutada veebipõhiseid tõukemärguandeid oma ärieesmärkide saavutamiseks. Allpool on toodud mõned viisid, kuidas ettevõtted saavad veebitõukemärguandeid kasutada.

Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje

Kliendi kaasamine ja hoidmine

Praegu on kõigi tööstusharude turundajad mõistnud olemasolevate klientide väärtust ja keskenduvad seega kasutajate kaasamise ja klientide hoidmise parandamisele. Näiteks:

E-kaubandusega tegelevad ettevõtted saavad kõrgetasemeliseks kaasamiseks saata teateid allahindluste ja pakkumistega. Triviaalsed sõnumid, nagu tervitusteated, aitavad suurendada klientide usaldust. Need sobivad kõige paremini ka ostukorvi hülgamisele reageerimise strateegia jaoks. Sama kehtib ka välkmüügi kohta, kus ettevõtted saavad klientide huvi äratamiseks saata push-teateid hooaja kollektsioonide ja uute tulijatega.

Pangandus- ja finantsteenuste pakkujad saavad julgustada oma potentsiaalseid inimesi oma saiti külastama, saates teatisi erisoodustuste, boonuspunktide kohta, mida kliendid saavad lunastada, ja raha tagastamise võimaluste kohta.

Meelelahutustööstus – tavaliselt on meelelahutustööstusega seotud veebisaidid kas ajaveebid, uudistekanalid, spordikanalid, millel on oma individuaalsed veebisaidid. Saate saata kasutajatele meelelahutustööstuse teatisi ja värskendusi, et meelitada külastajaid oma meelelahutussaitidele. Näiteks saate:

  • Saatke külastajatele uudiseid viimaste väljaannete kohta – mõne kuulsuse albumi, filmi või raamatu kohta.
  • Värskendage oma tellijaid uusima treilerite kohta
  • Jälgige oma tellija tegevust ja segmentige nende huvid, et need vastaksid nende lemmikkuulsustele
  • Saatke oma spordisõpradele teateid ja värskendusi enim oodatud matši kohta, saatke reaalajas tulemusi

Sisuturundus

Praegu kasutab enam kui 91% B2B ettevõtetest sisuturundust teadlikkuse tõstmiseks, ostjate suunamiseks läbi müügilehtri ja abistamiseks otsuste tegemisel. Digiturundajad on üha enam kasutanud veebipõhiseid tõukemärguandeid, et suhelda oma klientidega, eesmärgiga luua usaldust ja suurendada müügivihjeid. Ettevõtted kasutavad sisuturunduse jaoks tõukemärguandeid järgmistel viisidel.

  • Teadlikkusele suunatud kampaaniad – klientide koolitamine teie valdkonna erinevate aspektide osas, nagu toote/teenuse kasutamine või keerulise žargooni määratlemine, teeb teist valdkonna liidri. Tõukemärguanded võivad seda lihtsustada.
  • Toodete/teenuste uuendused – peaksite teavitama oma kliente uutest toodetest või teenustest ja sellest, kuidas need tooted nende vajadustele vastavad. Veebi tõukemärguanded võivad seda suurepäraselt hõlbustada.

Veebi tõukemärguandeid saab kasutada ka käitumispõhiseks suhtluseks, tehingute värskendamiseks ja toote reklaamimiseks.

Veebi tõukemärguannete parimad tavad

Tõukemärguanded on erinevatel põhjustel tõenäoliselt Proč se spoléhat na influencera parimad suhtlusvahendid. Kuid nagu iga muu digitaalse turunduse strateegia, parandavad mõned näpunäited selle tõhusust. Allpool on näpunäited veebipõhise tõukemärguannete kampaania täiustamiseks.

  • Sisu

Veebi tõukemärguanded võimaldavad ettevõtetel edastada teavet vastavalt kasutaja käitumisele ja huvidele. Seetõttu peaksite tagama, et need sõnumid on kohandatud vastavalt kontekstile. Nende sõnumite isikupärastamiseks kaaluge kogu teema kohta saadaolevat teavet. Pidage meeles, et sõnumi üksikasjalikuks selgitamiseks pole palju ruumi. Soovite kasutajatel lihtsalt teatud toimingut teha.

Õnneks võib rikkalik tõukefunktsioon seda ülesannet hõlbustada. Nagu nimigi ütleb, võimaldab rikkalik tõukeplatvorm kasutajatel saata tõuketeateid koos rikasmeedia avaldustega. Rikkaliku tõuke abil saate luua veebitõukemärguandeid erinevatele brauseritele ja operatsioonisüsteemidele. Peale selle võimaldab see kasutajatel saata tõuketeateid mitme tegelase kohta koos piltide, heli, videote ja muude interaktiivsete elementide manustega.

Altcrafti platvormi rikkalik tõukeredaktor
  • Ajastus

Tõukemärguannete täpne ajastus on klientide kaasamise maksimeerimiseks ülioluline. Seetõttu saate olenevalt teksti sisust saata teateid vastusena kliendi toimingutele. Samamoodi, kui soovite sihtida uinuvaid külastajaid, ajastage saatmine ideaalselt. Ajastus on eriti oluline ülemaailmse vaatajaskonnaga kaubamärkide puhul.

Seetõttu peaksite enne teadete saatmist kontrollima ajavööndit. Tähtis on kellaaeg ja nädalapäev. Näiteks äri- ja finantsteemalisi teateid on kõige parem saata hommikul ja nädala alguses. Mängimine ja meelelahutus toimivad paremini õhtuti ja nädalavahetustel. Õnneks aitab automatiseerimine neid teateid ette planeerida ja ajastada.

  • Levitamine

Peaksite veenduma, et tõukemärguanded edastatakse õigele vaatajaskonnale. Tõhusa tõukemärguannete kampaania läbiviimiseks peaksite oma vaatajaskonnast selgelt aru saama. Publiku mõistmine muudab konkreetsete stsenaariumide jaoks sobivate täpselt sihitud sõnumite saatmise lihtsaks. Näiteks ei tohiks vanade klientide hoidmiseks või meelitamiseks saadetud märguanded jõuda uute klientideni, kes on hiljuti liitunud. Uued tulijad peaksid saama hoopis tervitussõnumi.

Järeldus

Veebi tõukemärguanded on täpne veebiturunduse outlet ugg tööriist. See tagab konkreetsete kasutajate ja rühmade sihtimisel suure täpsuse. Pealegi on need väga nähtavad ja neid on raske ignoreerida. Kasutajateni jõudmine nende telefonis või lauaarvutis, olenemata sellest, kas nad sirvivad teie veebisaiti või mitte, ei ole võimalus kahe silma vahele jätta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *