Prednosti korištenja Voicebota

Poslovanja u suvremenom svijetu dijele se na dvije vrste: one koje koriste umjetnu inteligenciju i one koje istražuju mogućnosti njezine primjene u svom radu. AI se koristi u tehnologijama prepoznavanja lica, postavkama oglašavanja na društvenim mrežama, pri stvaranju glazbe i ilustracija.

Tržište se mijenja, kupci traže pažnju, trenutni odgovor na zahtjeve i brzu uslugu. Ignoriranje ovih trendova utječe na poslovni profit i konkurentnost.

Objavljeno je još 2016studija, dokazujući da korištenje sustava umjetne inteligencije (AI) može značajno poboljšati poslovne rezultate. Tvrtke koje implementiraju AI za prodaju mogu povećati broj potencijalnih kupaca, smanjiti vrijeme telefonskih poziva i smanjiti troškove.

Ovaj proizvod je kreirao UniTalk. OvajGlasovni robotje višenamjenski alat koji koristi AI za automatizaciju telefonskih poziva, prepoznavanje govora i vođenje personaliziranih dijaloga s klijentima u skladu s određenim scenarijima.

:

  1. Radite 24/7, sedam dana u tjednu, što vam omogućuje povećanje lojalnosti kupaca i optimizaciju radnog vremena.
  2. Mogućnost istovremenog rukovanja velikim brojem poziva, što smanjuje troškove u usporedbi s troškovima pozivnog centra.
  3. Fleksibilni alat za izradu scenarija koji vam omogućuje korištenje robota za različite zadatke.
  4. Prepoznavanje različitih jezika i emocija u govoru kupaca.
  5. Ušteda do 57% resursa u usporedbi s održavanjem i radom pozivnog centra.
  6. Prikupljanje i održavanje analitike telefonskih poziva.
  7. Mogućnost postavljanja automatske pošte sa potrebnim podacima u SMS-u, Viberu, Telegramu.
  8. Integracija sa CRM sustavima.

Zahvaljujući ovim mogućnostima, Unina pi Kupite SMS uslugu tanje poTalk Voice Robot postaje ne samo praktičan, već i učinkovit alat za optimizaciju interakcije s kupcima, povećanje prodaje i provođenje analitike za daljnje poboljšanje strategija poslovnog razvoja.

Kupite SMS uslugu

Glasovni robot je univerzalno rješenje za različita područja poslovanja: online trgovine, kontakt centre, konzultantske agencije, dostavne službe, kozmetičke salone itd. Robot istovremeno može rješavati nekoliko strateških zadataka u različitim područjima poslovanja: marketing , prodaja i stvaranje potencijalnih kupaca, korisnička služba.

Tako su marketinški zadaci Voice Robota provo Kuinka voittaa julkiset tarjouskilpailut? đenje anketa za postojeće ili potencijalne kupce, informiranje o promocijama, popustima i posebnim ponudama, kao i pozivanje na prezentacije novih proizvoda ili događanja.

U području prodaje i stvaranja potencijalnih kupaca, Voice Robot se može nositi s hladnim pozivanjem baze kontakata, ponovnim prodajama etr ca cell numbers aživai ponudom dodatne robe ili usluga. Imajte na umu da je stopa konverzije telefonskog poziva koji je uputila umjetna inteligencija veća od 35%.

Glasovni robot također se koristi u rješavanju zadataka korisničke službe (primanje narudžbi, odgovaranje na pitanja i njihova distribucija u odgovarajuće odjele).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *