Mobiili tõukemärguanded 101

Tänapäeval kasutab märkimisväärne enamus maailma elanikkonnast internetti pigem mobiilseadmete kui sülearvutite või lauaarvutite kaudu. Varem on mobiilset turundust kirjeldatud kui “viimast turundustrendi” või “turunduse tulevikku”. Tõde on see, et mobiilist on saanud elu lahutamatu osa ja ainuüksi B2B meililoend sel põhjusel on mobiilne turundusmaailma valitsema hakanud.

Sellel mobiilseadmetele domineerival maastikul, kus rakenduste poodides konkureerivad miljonid rakendused, on klientide hoidmine nüüd brändide jaoks suurim väljakutse. Sisestage mobiili tõukemärguanded – uue ajastu turundustööriist, mis võib muuta teie suhtlemisviisi ja klientidega hoidmist, olgu see siis potentsiaalsete, olemasolevate või aegunud klientidega.

Demüstifitseerime mobiili tõukemärguanded, selgitades, kuidas need võivad teie ettevõtte saatuse kujundamisel olulist rolli mängida.

Mis on mobiili tõukemärguanded?

Iga kord, kui saate oma nutitelefonis värskeid uudiseid, äärmuslike ilmateateid või värskendusi oma Amazoni kohaletoimetamise kohta – see on tõukehoiatus, mis edastatakse teie isiklike eelistuste alusel otse teie seadmesse.

Mis on tõukehoiatus? Tõukemärguanded on rakendatavad, tähelepanu äratavad sõnumid, mis saadetakse teie seadmesse rakenduse kaudu. Need võivad potentsiaalselt sisaldada kohandatud teavitusheli, lühikesi isikupärastatud sõnumeid ja võimalust teha teatud toiminguid ilma rakendust avamata.

Oluline on mõista erinevust veebitõuke- ja mobiilitõukemärguannete vahel. Veebi tõukemärguanded on sõnumid, mis saadetakse kasutajatele lauaarvuti või mobiilse veebi kaudu. Need hoiatusstiilis sõnumid libisevad tavaliselt töölauaekraani ülemisse või alumisse paremasse nurka. Mobiilseadmes võetakse teavitusekraanil vastu veebitõukemärguandeid. Teisest küljest on mobiilitõuketeated sõnumid, mis ilmuvad mobiilseadmetesse installitud rakendustest.

Põhiline mobiili tõukemärguanne koosneb tavaliselt tekstist ja sügavast lingist, mis on manustatud tegevusele. Aja jooksul on mobiilne tõuge arenenud, hõlmates täiustatud visuaalseid ja funktsionaalseid valikuid. Tänapäeval saate rikkalike tõukemärguannetega lisada meediume, näiteks muusikat, staatilisi pilte, animeeritud GIF-e või lühikesi videoid (iOS-is), et kogemusi oleks köitvam.

Rakenduse tõukemärguanded on muutunud taaskaasamiskampaaniate jaoks erakordselt oluliseks, eriti kui need on seotud sügava linkimise tehnoloogiaga, mis suunab kasutajad sujuvalt rakenduses soovitud konversioonitoiminguni.

Sügava konkurentsiga mobiilimaastikul on mobiilne tõuge dünaamiline turundustaktika, mis tutvustab lihtsamat ja paremat viisi klientidega otsesuhtlemiseks. Tõukesõnumid on viis oma vaatajaskonnaga ühenduse loomiseks ja pikaajalise ja väärtusliku seotuse edendamiseks.

Sisuliselt kasutatakse mobiilirakenduste tõukemärguandeid klientide kaasamiseks, uuesti kaasamiseks ja hoidmiseks.

B2B meililoend

Kuidas push-teavitused töötavad?

Iseloomulikult on tõukemärguanded kontekstipõhised, õigeaegsed, isikupärastatud sõnumid, mis sisaldavad kiiret asjakohast hoiatust või kutset tegevusele. Need võivad ilmuda igal ajal; kasutajad ei pea nende vastuvõtmiseks rakendust ega oma seadmeid kasutama. Veelgi olulisem on see, et need näevad teavituspaneelil välja nagu teie igapäevased SMS-tekstid.

Nüüd algab tõuketeatiste teekond kasutaja installimisel. Kui inimene laadib rakenduse alla, saab ta tavaliselt viipa märguannete blokeerimiseks või lubamiseks – see on eelistus, mida ta saab oma rakenduse või telefoni seadetes igal ajal muuta.

Seega saab tõukemärguandeid saata ainult kasutajatele, kes on teie rakenduse installinud ja teatised lubanud. Igal mobiiliplatvormil on teenus, mis toetab push-sõnumeid. Näiteks Altcraft tugineb teavituste edastamisel push-teatiste pakkujatele:

  1. Apple Push Notification (APN) teenus iOS-i platvormidele
  2. Androidis:
  • FCM (Firebase’i pilvsõnumside) Google’i toega seadmetele ja
  • HMS (Huawei Messaging Service) Huawei seadmetele

Rakenduste tõukemärguannete suurepärane asi on see, et neid saab sihtida teie kasutajabaasi konkreetsele demograafilisele rühmale.

Mobile Pushi eelised

Tõukemärguanded võivad oluliselt parandada teie kliendikogemust, võimaldades teil oma kliendibaasi kasvatada ja säilitada.

Suhtluskanalina hõlbustavad tõukemärguanded õigeaegset teabevoogu, võimaldades ettevõtetel hõlpsasti oma vaatajaskonnaga suhelda. Ja need on tunduvalt vähem pealetükkivad kui muud kasutaja kaasamise vormid.

Vaatame mõningaid põhjuseid, miks peaksite oma turunduskomplekti lisama mobiili tõukemärguanded.

  • Saate sõnumeid saata ka siis, kui kasutajad teie rakendust aktiivselt ei kasuta. Kõik, mis on vajalik, on Interneti-ühendus.
  • Lihtne liitumiskogemus. Tavaliselt peavad kasutajad nende sõnumite saamiseks teenuse tellima või selle lubama. Kõik, mida nad peavad tegema, on küsimisel lihtsalt valida „Luba”.
  • Suurenenud seotus, kuna sõnumeid saadetakse reaalajas. Ja nii suurendavad tõukemärguanded rakenduste seotust ja veebisaidile naasvate külastajate arvu.
  • Kõrgemad konversioonimäärad. Sõnumid on isikupärastatud, pakkudes kasutajatele suurepärast mitteinvasiivset kogemust, mis suurendab konversioonimäärasid.
  • Vähendage pingutusi klienditeekonnal. Sügavate linkide ja võimsa CTA abil saate suunata kasutajad rakenduses teatud toimingutele – see on veel üks viis konversioonide suurendamiseks.

Miski pole täiuslik – isegi mitte mobiili tõukemärguanded. Mõned selle turunduskanali puudused on järgmised:

  • Kasutajad peavad lubama ja peaaegu üks Výhody použití pevného záhlaví na vašem webu kolmandik neist otsustab loobuda või keelata teatised, mis võivad mõjutada turunduse ulatust.
  • Neid on lihtne segi ajada reklaamidega, mis võivad neid invasiivsena tunda.
  • Neil on tähemärgipiirang. Põhimõtteliselt on need ühesuunalised, mis raskendab tõhusat suhtlemist.

Isegi oma puudujääkidega on mobiili tõukemärguanded endiselt iga mobiiliturunduse strateegia oluline element.

Mobiilside tõukemärguannete strateegia

Kuidas suurendada rakenduste seotust? Esiteks alustame vigadest, mis kipuvad tõuketeavituste kampaaniad rööpast välja viima.

  • Liiga palju märguandeid – te ei soovi, et teie kirju rämpspostina kuvataks. Mida vähem teateid, seda tõenäolisem on, et kliente pigem kaasate kui ärritate.
  • Ajavööndite ignoreerimine – see ei tähenda ainult sõnumi sisu kohandamist. Samuti peate saatma õige sõnumi õigel ajal. Kehva ajastuse tõttu desinstallitakse teie rakendus tõenäolisemalt.
  • Kehv koopia – tõukemärguanded on loodud lühidalt, seega veenduge, et edastatav teave oleks asjakohane ja intrigeeriv.
  • Aegumist pole – kui müük on lõppenud, eemaldage süsteemi teatis. Vastasel juhul võib see klientidele kaasa tuua kohutavaid kogemusi.

Mobiilitõukemärguanded on üks parimaid teie käsutuses olevaid turundustööriistu kasutajate taaskaasamiseks. Siin on mõned näpunäited, mis aitavad teil kujundada kasutajakeskse tõukemärguannete strateegia.

1. Turustada inimestele, mitte seadmetele

Inimesed soovivad isikupärastatud ja asjakohaseid tõukemärguandeid. Üldised sõnumid pole midagi muud kui tüütu segaja. Kasutajate kaasamiseks peate esmalt neid mõistma. Selle suurepärane näide on Netflix. Kasutajate voogesituse harjumuste põhjal saadab Netflixi rakendus tõuketeateid, mis teavitavad kasutajaid soovitud saadetest või kui nende lemmiksaadete uued hooajad on saadaval.

Selleks alustage kasutaja käitumise kaardistamisest . Kas nad vaatasid toodet või lugesid postitust? Kui kaua kestis nende rakenduse seanss? Altcrafti platvorm kogub, analüüsib ja rikastab AK-Pixeli tehnoloogia abil kasutajaandmeid, võimaldades teil edastada tõukemärguandeid, mis on kohandatud vastavalt kasutaja käitumisele. Nii saate suurendada seotust ja luua suhteid oma vaatajaskonnaga.

2. Segmenteerige oma publik

Hea turundus on personaliseeritud turundus. Täpne vaatajaskonna segmenteerimine võimaldab saada täiuslikult kohandatud sõnumeid, mis sobivad teie kasutaja käitumise ja vajadustega. See on suurandmete ajastu – kasutajate demograafilise teabe, sirvimisharjumuste ja huvide üksikasjad on sõnumite kohandamiseks hõlpsasti saadaval.

3. Hankige luba

Tulles tagasi operatsioonisüsteemi tõuketeatiste teenuste teema juurde, on oluline märkida, et APN-i teenus nõuab iOS-i kasutajatelt loa andmist, et rakendus saaks neile tõuketeatisi saata. Android ei tee seda. Enamik iOS-i rakendusi kuvab rakenduse esmakordsel installimisel standardse lubamissõnumi.

Parem lähenemine oleks luua kohandatud outlet ugg tervitussõnum, mis selgitab lühidalt lubamise väärtust. Oluline on jätta hea esmamulje.

Suur mõju, väike pingutus

Jah, mobiili tõukemärguanded on kogu seda reklaami väärt. Rakenduste tõukemärguanded laiendavad teie turundushaaret ning nende seadistamine võtab väga vähe aega ja vaeva. Mida sa siis ootad?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *