Ο Οδηγός σας All-In για την ανάπτυξη εφαρμογών Υγείας το 2024

Ο Οδηγός σας All-In για την  Λόγω της μεγαλύτερης ευκολίας. S εξυπηρέτησης, οι εφαρμογές υγείας για κινητά τείνουν να προσελκύουν ασθενείς και να ενισχύουν. E μια προσέγγιση με επίκεντρο τον ασθενή. Αυτό μεταφράζεται σε θετικό συναίσθημα πελατών.  Kαι αναπτύσσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Επομένως, δεν είναι περίεργο που κορυφαίες εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης θέλουν να ακολουθήσουν την τάση και να βελτιώσουν τα επίπεδα των υπηρεσιών τους Ο Οδηγός σας All-In για την .

Βασικά στοιχεία ανάπτυξης λύσεων

εφαρμογών υγείας
Η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά Healthcare αναφέρεται στη διαδικασία δημιουργίας μιας εφαρμογής που βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται τους προσωπικούς τους στόχους υγείας, φυσικής κατάστασης και αξιώσεις ασφάλισης. Αυτές οι λύσεις μπορούν επίσης να αξιοποιηθούν από γιατρούς, νοσηλευτές και άλλο προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης για να βελτιώσουν την ποιότητα της περίθαλψης και προωθούν καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση

της αγοράς εφαρμογών υγείας;
Μόνο μετά την πανδημία, οι εφαρμογές mHealth παρουσίασαν αύξηση της ζήτησης. Η παγκόσμια αγορά mHealth ακολούθησε μια ανοδική καμπύλη – από 181,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2023 σε 332,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2025.

Με γνώμονα τον πολλαπλασιασμό συσκευών και φορητών. Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου  συσκευών, οι ψηφιακές εφαρμογές υγείας έχουν σημειώσει αύξηση. E στις λήψεις. Όπως υποδηλώνει το Statista, μόνο στις ΗΠΑ, ο αριθμός.  Eων ιατρικών εφαρμογών που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. P έχει αυξηθεί κατά 30%. Η τάση αφορούσε πολύ στο μέλλον και προβλέπεται ότι το μέγεθος της αμερικανικής αγοράς των εφαρμογών mHealth θα φτάσει τα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2025.

Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου

Δύο βασικοί τύποι εφαρμογών υγειονομικής περίθαλψης

Όλες οι λύσεις που σχετίζονται με την υγεία μπορούν να 5 футурыстычных трэндаў лічбавага маркетынгу  ταξινομηθούν σε λύσεις με επίκεντρο τον ασθενή και σε λύσεις που απευθύνονται στον γιατρό. Κάθε κατηγορία έχει τους τύπους της.

Εφαρμογές ασθενών
Αυτές οι λύσεις εξυπηρετούν τους ασθενείς, ενισχύουν τη συμμετοχή των ασθενών στη διαδικασία θεραπείας και διευκολύνουν την επικοινωνία με τους γιατρούς.

Πύλες ασθενών Οι πύλες ασθενών

επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν τα ιατρικά τους aob directory  αρχεία, να προγραμματίζουν ραντεβού, να συμπληρώνουν φόρμες προ-επίσκεψης και να προβάλλουν λογαριασμούς μέσω μιας ασφαλούς διεπαφής. Επιτρέπουν επίσης στους ασθενείς να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήματα χρέωσης και άλλα έγγραφα.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *