Andre funktioner, der gør den perfekt Børnevenlig

På Packaging Gateway-hjemmesiden forklarer Apply Drinks, at de har udviklet en sjov flaske til børn med den populære Nickelodeon-karakter på etiketten. Flaskerne kan scanne med en smartphone, så børn kan downloade Nickelodeon-figurer og bruge dem i billeder taget med deres telefoner. Vi har også lavet flasken i børnestørrelse med børn i tankerne, så den er nem for de små at holde i hænderne.

Dobbelt formål Holdbar er flasker, der kan

Den nye trend  bruges til flere formål. For eksempel bliver Vino Solo flasken hurtigt forvandlet til et vinglas efter montering med en fløjte. Disse PET-flasker er ideelle til sportsbegivenheder og koncerter, hvor glasflasker af sikkerhedsmæssige årsager ikke ønskes. En anden tendens er, at vandflaskeproducenter nu tilbyder sammenklappelige vandflasker, der kan foldes sammen og passer i lommen, når du er færdig med at drikke. Disse flasker kan fyldes med væske og giver producenterne nye muligheder for mærkegenkendelse, efterhånden som flere ser flasken og dens logo.

Plast kan have samme styrke som stål

Denne holdbarhed beskytter produkter mod slitage fra produktion og forsendelse, fra letfordærvelige Særligt bly fødevarer til skrøbelige souvenirs og dyre apparater. Plastemballage holder produkterne nye i butikken eller i kundens hjem. Holdbar plast bruger også mindre energi til at producere, fordi de er lettere end metaller.

Særligt bly

Hvorfor er det let? når det kommer til

Plast er essentielt, fordi det er let. I Europa er Pou pwoteje sekirite mere end 50 % af varerne pakket i plast. Men disse plastik udgør kun 17 % af den samlede emballagevægt. En undersøgelse ch leads af virkningen af ​​at erstatte plastik med alternativer som papir, pap, glas, stål, aluminium, tekstiler, gummi og kork kan konstatere, at de andre muligheder i gennemsnit er 4,5 gange tungere. Valg kræver, at der produceres mere materiale for at lave den samme emballage.

Fliser er uden tvivl det vigtigste element, at tilføje luksus og æstetik til dit hjem. Fliselægning af ydervæggen i dit hjem vil øjeblikkeligt tilføje en wow-faktor til dit hjem med dens langvarige og forbløffende effekter. Mens man designer interiøret, bliver det ydre, såsom entréen og verandaen ofte overset. Få højkvalitets- og strengmaterialer som porcelæn og stenfliser vil være en perfekt moderne entre. Eksperimenter med varme, indbydende og luksuriøse farver for at tiltrække besøgende.

Særligt bly

Definering af Tone of Voice

En god brand storytelling-strategi tager, udover hvad du har til hensigt at kommunikere, i betragtning den måde, du kommunikerer på, dvs. brandets […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *