Mitme kanaliga turundusstrateegiad

Turundajad eelistavad tavaliselt tasulist otsingut kui oma de facto omandamiskanalit, kuna otsinguvarud konverteerivad hästi ja seda toetab tugev tööriistade platvorm. Miks otsing konverteerib nii hästi? Kuna turundajad esitavad sellele tehingupäringuid, deklareerides kavatsust midagi osta. Isegi lõputute osalise vaste üleminekutega jääb see turundajatele kõige asjakohasemaks reklaamikohtadeks.

Järgmine parim valik konversiooni mitte

toonud kasutajate taaskaasamiseks oleneb teie pakkumise varade paigutusest ja sellest, kui põhjalikult te kasutajat esimesel korral kaasate. Ümbersihtimine (Facebook, Google) pakub kulukaid jälgimisvarusid, et suunata kasutajaid Interneti-sisu kihiliste Osta hulgi-SMS-teenust tundlike displeireklaamide vastu. Kui aga kogute meile uudiskirjade, tasuta prooviversioonide, veebiseminaride jms jaoks, saate seda kasutada sihipärasema viisina nende potentsiaalsete kasutajate jälitamiseks.

Saatke õigele vaatajaskonnale isikupärastatud sõnumeid
Alates isikupärastatud teemaridadest kuni dünaamilise sisuni kuni saatmisaja optimeerimiseni – Campaign Monitor aitab teil luua kampaaniaid, mis on mõeldud iga viimase tellija jaoks.

Mobiilne veebibrauser, Facebook, Tiktok, Youtube – st

Osta hulgi-SMS-teenust

reklaamide arv pärast otsingut – on tänapäeval tegus koht. Kaasaegsed videotöötlustööriistad lõid sõltuvust tekitava lühivormingu, mille Идеи за SMS маркетинг за малкия бизнес в Обединеното кралство loomine on odav. Kasutaja mõtteviis on siin teie reklaamist mööda puhuda, et sisuiha jätkuvalt toita. Kui moraalsed ohud kõrvale jätta, siis ma eelistan, et mu reklaamid ei konkureeriks sellega, kui saan seda aidata.meiliuudiskirjad on reklaamid, mis suurendavad teadlikkust. Kuid need reklaamid ei ole nagu teised; nad elavad meilikliendis.

Pange e-kirjade levitamine järjekorda

Need juhivad lühidalt ainsat fookust ja annavad teile võimaluse luua sügavamad ühendused (võrreldes kuvareklaamidega suhtlusvõrgustikes, voogesitus), kuna kasutaja kasutab teistsugust tarbimisviisi.

Uudiskirjade levitamise pikk saba näeb usb directory kaasatuse langust, nagu kõik reklaamivormid. Kui seda kasutatakse teisese puutepunktina, mis on just turusisesest deklaratsioonist eemaldatud, on meili avamise määr ja kehasiseste klikkide seotus kõrge. Teisisõnu: e-post on uuesti sihtimisega võrreldes väga võimas jälgimisvahend.

Austraalia juhtiv surfibränd Rip Curl kasutab konversioonide suurendamiseks dünaamilist sisu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *