Sotsiaalne tõestus tähendab oma väärtuse tõestamist

Kas teadsite, et  82% ameeriklastest tugineb  enne ostuotsust sõprade ja pere soovitustele? See rõhutab nende usaldust oma võrgustike vastu ja soovitusturunduse jõudu. Keskmine tarbija loeb kümme veebiarvustust enne, kui tunneb end ostuotsuse tegemiseks piisavalt enesekindlalt.

Kujutage ette, et klient kiidab teie toote üle või valdkonna juht toetab teie teenuseid. See on psühholoogiline nähtus, kus inimesed peegeldavad teiste tegusid, eeldades, et need on õiged.

Sellepärast valite tõenäolisemalt restorani, mis on pakitud, mitte tühja restorani.

Saate oma autoriteetse turundusstrateegias kasutada sotsiaalseid tõendeid, kogudes ja jagades iseloomustusi, kinnitusi, juhtumiuuringuid ja sotsiaalmeedia hüüdlauseid.

Iseloomustused võivad suurendada konversioonide arvu müügilehtedel 34% võrra , näidates sotsiaalse tõestuse käegakatsutavat mõju äritegevusele.

Isiklik bränding

Personaalbränd on ettevõtte jaoks eristuva ja meeldejääva kuvandi või identiteedi loomine ja reklaamimine. See protsess aitab eristada kaubamärki konkurentidest ja luua ainulaadse kohaloleku nende tööstuses või valdkonnas.

Isikliku brändi loomine võimaldab teil luua suhtelisema ja inimlikuma kuvandi. Kui jagate oma väärtusi, kogemusi ja isegi väljakutseid, saate oma vaatajaskonnaga isiklikul tasandil suhelda, mis on usalduse suurendamiseks hädavajalik.

Väljakujunenud persoonibränd avab ka uksed uutele võimalustele, nagu partnerlussuhted, esinemised, meediaesinemised ja palju muud. Need võimalused tugevdavad veelgi teie positsiooni selles valdkonnas.

Üks ikoonilisemaid näiteid edukast persoonibrändist pärineb Apple’ilt, suuresti tänu selle kaasasutaja Steve Jobsi mõjule. Apple’i kaubamärgi identiteet ei seisne ainult uuenduslikes toodetes, vaid ka Jobsi enda isikus ja filosoofias, mis on sügavalt integreeritud ettevõtte kaubamärgi- ja turundusstrateegiatesse .

Apple’i isikliku brändingu edukuse võrdlus:

  • Keskendu põhiväärtustele
  • Eelistage kvaliteeti ja innovatsiooni
  • Looge emotsionaalne side
  • Säilitage järjepidevus
  • Keskenduge kliendikogemusele

Kuidas rakendada autoriteetset turundust oma ettevõttes?

Niisiis, kas olete valmis rakendama oma ettevõttes autoriteetset turundust?

Alustuseks kirjeldame samm-sammult C taseme täitevnimekiri juhendit oma asutuse turundusplaani koostamiseks. Seejärel uurime, kuidas integreerida see lähenemisviis teie üldisesse turundusstrateegiasse, ning tõstame esile mõned tööriistad ja ressursid, mis teid abistavad.

Samm-sammuline juhend ametiasutuse turundusplaani koostamiseks

Turundusplaan on üksikasjalik dokument või plaan ettevõtte järgmise aasta reklaami- ja turundustegevusest . See kirjeldab ettevõtte turundusstrateegiat, sealhulgas selle sihtturu analüüsi, turunduseesmärke ja konkreetseid turundusalgatusi nende eesmärkide saavutamiseks.

  1. Määratlege oma nišš . Keskenduge valdkondadele, kus teil on ulatuslikud teadmised või ainulaadsed oskused. Teadke oma sihtturgu, nende vajadusi ja seda, kuidas teie teadmised saavad nende probleeme lahendada.

C taseme täitevnimekiri

  1. Looge kvaliteetset sisu . Looge sisu, mis käsitleb teie publiku küsimusi ja väljakutseid (nt ajaveebipostitused, valged raamatud, e-raamatud ja videod). Värskendage regulaarselt oma sisu, et hoida oma vaatajaskonda kaasates ja tugevdada oma autoriteeti.
  2. Kasutage mitut platvormi . Kasutage oma sisu jagamiseks erinevaid platvorme, nagu LinkedIn, YouTube, taskuhäälingusaated ja valdkonnapõhised foorumid. Vastake tagasisidele või kommentaaridele, osalege aruteludes ja olge aktiivne kogukondades, kus teie sihtrühm aega veedab.
  3. Tehke koostööd teiste ekspertidega . Looge oma haarde laiendamiseks suhteid teiste oma ala professionaalidega. Andke oma panus mainekatesse ajaveebidesse, taskuhäälingusaadetesse ja veebiseminaridesse, et jõuda väljakujunenud vaatajaskonnani.
  4. Optimeerige otsingumootoritele . Veenduge, et teie sisu oleks nähtavuse suurendamiseks otsingumootoritele Αποκαλύπτοντας τη δύναμη των λύσεων Java Healthcare optimeeritud. Uurige ja lisage oma sisusse asjakohaseid märksõnu, et parandada selle leitavust.
  5. Pakkumise väärtus peale sisu . Pakkuge tasuta kasulikke tööriistu või ressursse, et näidata oma valmisolekut publikut aidata. Korraldage harivaid üritusi, et oma vaatajaskonda vahetult suhelda ja väärtuslikku teavet anda.

Plaan kirjeldab üksikasjalikult, kuidas ettevõte positsioneerib end ja oma tooteid või teenuseid turul konkurentsieelise saamiseks, ning eraldab ressursse erinevate turundustaktikate, nagu tehisintellekti ja digitaalse turunduse , suhtekorralduse ja reklaamikampaaniate rakendamiseks.

Kuidas integreerida ametiasutuste turundus oma üldisesse turundusstrateegiasse

Nüüd, kui olete välja töötanud tugeva autoriteetse turundusplaani, on aeg siduda see sujuvalt oma üldisesse turundusstrateegiasse.

Alustuseks tehke kindlaks, kus ametiasutuste turundus saab olemasolevaid strateegiaid täiendada. Näiteks kui te juba tegelete teabeturundusega , lisage oma teadmised oma sisusse. Järgmiseks veenduge, et teie autoriteetne turundus oleks kooskõlas teie brändi väärtuste ja sõnumitega.

Järjepidevus on võtmetähtsusega.

Kasutage oma volitusi oma publiku usalduse ja usaldusväärsuse suurendamiseks. Lõpuks ärge unustage mõõta oma autoriteetse turunduse mõju. See aitab teil mõista, mis töötab ja mis mitte, võimaldades teil teha vajalikke muudatusi.

Autoriteetne turundus ei ole iseseisev agb directory strateegia. See on võimas tööriist, mis tuleks integreerida teie laiematesse turundustegevustesse.

Tööriistad ja ressursid ametiasutuste turundustaktikate jaoks

Ametliku turunduse tõhusaks rakendamiseks oma ettevõttes on õigete tööriistade ja ressursside kasutamine ülioluline.

Kaaluge oma ajaveebi või veebisaidi jaoks sisuhaldussüsteemide (nt WordPress) kasutamist. Need platvormid võimaldavad teil oma vaatajaskonnaga väärtuslikku sisu jagada, suurendades seeläbi teie autoriteeti. Sotsiaalmeedia tööriistad, nagu Buffer ja Hootsuite, aitavad hallata teie kohalolekut veebis, ajastada postitusi ja suhelda jälgijatega.

Põhjalikuma analüüsi jaoks pakuvad SEO tööriistad, nagu Google Analytics või SEMrush, väärtuslikku teavet teie vaatajaskonna käitumise ja eelistuste kohta. Lõpuks ärge jätke tähelepanuta e-turunduse tööriistade, nagu Mailchimp, võimsust, mis aitab teil müügivihjeid kasvatada ja kliendisuhteid säilitada.

Need ressursid võivad tõhusal kasutamisel teie autoriteetilist turundustegevust oluliselt suurendada.

Järeldus

Seega seisneb autoriteediturundus enda positsioneerimises oma ala eksperdina. See koosneb mitmest komponendist, nagu bränding, sisu loomine ja sotsiaalne tõestus. Kui lisate need elemendid oma äristrateegiasse, ei müü te ainult oma tooteid või teenuseid; müüte oma teadmisi, asjatundlikkust ja usaldusväärsust. See on võimas viis vaatajaskonna võitmiseks ja äritegevuse edendamiseks. Proovi seda.

KKK-d

Järgnevalt on vastused teistele korduma kippuvatele küsimustele, mis puudutavad tõhusat autoriteetilist turundust, mida me artiklis ei käsitlenud. See teave aitab teil uurimistööd edasi teha.

Kas autoriteetne turundus on kallis?

See ei pea olema. Kuigi mõned aspektid, nagu ürituste korraldamine või raamatu avaldamine, võivad olla kulukad, saab paljusid tõhusaid strateegiaid, nagu sisu loomine ja sotsiaalmeedia kaasamine, teha minimaalse investeeringuga.

Kui kaua võtab aega autoriteediturunduse tulemuste nägemine?

See on erinev, kuid autoriteetne turundus on pikaajaline strateegia. Usalduse loomine ja autoriteedi loomine võib võtta kuid või isegi aastaid, olenevalt teie tegevusalast, järjepidevusest ja sisu kvaliteedist.

Kuidas kasutada autoriteetset turundust müügivihjete genereerimiseks?

Looge väärtuslikku sisu , mis näitab teie teadmisi ja vastab teie vaatajaskonna vajadustele, ning kasutage strateegilisi kutseid tegevusele, et suunata nad oma müügilehtrisse. Kasutage oma sisu levitamiseks ja potentsiaalsete müügivihjetega vahetult suhtlemiseks platvorme, nagu sotsiaalmeedia, ajaveebid ja veebiseminarid.

Kuidas ettevõtja loob autoriteeti?

Ettevõtja loob autoriteeti, jagades järjekindlalt oma teadmisi ja arusaamu erinevate platvormide kaudu, nagu ajaveebid, sotsiaalmeedia, esinemised ja väljaanded, ning suheldes oma valdkonna kogukonnaga ja panustades sellesse.

Mis tüüpi sisu on autoriteetse turunduse jaoks kõige tõhusam?

Kõige tõhusam sisu pakub väärtust ja käsitleb teie vaatajaskonna küsimusi või muresid. See võib hõlmata juhendeid, valdkonna teadmisi, juhtumiuuringuid, veebiseminare ja mõttejuhtimise artikleid.

Kui olete sisustrateegia välja töötanud

Kui olete sisustrateegia välja töötanud

Aeg koostada üksikasjalik plaan, mis määrab, millist sisu loote, millal selle avaldate ja kus seda jagatakse. Peate alustama võtmeteemade ja teemade tuvastamisest, […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *