Webinalen finder sted fra den 7. juni

Især produktejere, webdesignere og front-end-kodere får noget for pengene på webinale. Konferencen kombinerer brugeroplevelse med kode og byder på et væld af emner, der inspirerer og fremmer digitale fagfolk.

Ud over artikler om tilgængelighed, progressive webapps og moderne kunderejser giver webinalen dig et syn på digitale trends inden for webdesign, som du ikke bør gå glip af.

Hvad du kan forvente

Over fem dage tilbydes Faxlister forskellige formater for at tilskynde til diskussion blandt deltagerne og dermed engagement i emnerne. På første og sidste dag kan du deltage i forskellige workshops, der giver dig et indblik i forskellige fagområder afhængig af dit personlige vidensniveau.

Vores workshoptip: I workshoppen ” Web Performance Optimization 2021 ” lærer du det tekniske grundlæggende til optimering af din hjemmeside. Et kursus, der støtter begyndere i selv at lave tekniske ændringer i fremtiden.

Ud over workshops vil der fra tirsdag til torsdag blive tilbudt talrige foredrag på tysk og engelsk, som vil undersøge forskellige aspekter af UX, webdesign, digital produktudvikling og SEM (search engine marketing).

Vil du deltage i arrangementet og få viden inden for områderne UX

Faxlister

Webdesign med mere? Så sikre aero leads dig din billet nu! Med vores rabatkode web121-15-seo kan du spare 15%.

Konkurrencen slutter den 23. maj. Vi underretter alle vindere via e-mail senest den 26. maj. Vinderne skal svare på mail inden for tre hverdage, ellers bliver præmierne trukket ud igen blandt alle deltagere. Hvis du ikke modtager et svar fra os senest den 27. maj, har du desværre ikke vundet en præmie.

Yderligere information om konkurrencen

Alle voksne er berettiget Konpayi an te tou til at deltage. Alle deltageres data vil blive behandlet strengt fortroligt. Deltagerne accepterer dermed, at operatørerne af SEO-Trainee.de kan informere dem via e-mail. Alle data slettes senest 30 dage efter konkurrencens afslutning. Ingen data vil blive videregivet til tredjeparter, bortset fra de virksomheder, der uddeler præmier. Deltagere har lovbestemte rettigheder til information, ændringer og tilbagetrækning.

Hvordan kan du deltage i konkurrencen?
For at deltage i konkurrencen skal du blot kommentere denne artikel. Fortæl os om dine erfaringer med at arbejde hjemmefra det sidste år – eller måske endda før. Fortæl os også, hvilke af vores præmier der er dine favoritter. Det tager vi højde for, men vi kan selvfølgelig ikke garantere, at du får denne præmie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *