Най-добрите съвети за бизнеса в Обединеното кралство за постигане на невероятна маркетингова възвръщаемост на инвестициите с групови SMS

SMS, WhatsApp и други базирани на текст системи за незабавна комуникация се превърнаха в универсален начин за достигане до клиенти, независимо от индустрията, в която се намирате.

Знаете ли, че има 40% по-висок процент на реализация за клиенти, които получават SMS? Или че 98% от SMS съобщенията се отварят в рамките на три минути след получаването им?

Съвети за постигане на невероятна възвръщаемост на инвестициите с групови SMS

Цифрите са впечатляващи и показват точно защо груповите SMS са задължителен инструмент за всеки бизнес, за да постигне реална възвръщаемост на инвестициите от своя маркетинг. Ето някои идеи за това как можете да използвате групови SMS, за да осигурите същите резултати.

 

не забравяйте KISS: Keep It Short and Sweet

Целият смисъл на SMS е, че можете да предадете незабавно съобщение; последното нещо, което вашият клиент иска да види, е огромен блок от текст. Кондензирайте това, което искате да кажете, във възможно най-краткия текст и вашата маркетингова кампания ще бъде по-ефективна от дългите цветисти изречения.

Намерете правилно времето
Не всеки е чучулига или нощна сова, така че ако се увлечете и забравите за времето от деня, може да получите повече оплаквания, отколкото комисионни!  B2B имейл списък Изпращането на SMS рано през деня или късно през нощта е основен грях, който вашият клиент няма да забрави.

Има много изследвания относно правилния ден и час за изпращане на текстово съобщение, но много ще зависят от съдържанието, което включвате. Въпреки това, като грубо правило, ако избягвате пиковите часове и понеделниците и се стремите към обяд, петък следобед и уикенди, трябва да получите добра възвръщаемост.

B2B имейл списък

Съкратете тези връзки!
Ако насочвате клиента си с връзка, уверете се, че не сте включили по невнимание дълъг и тромав URL адрес. Изглежда ужасно на SMS и може да бъде истинска пречка за. Bашия клиент да кликне, разваляйки цялата ви упорита маркетингова работа.

 

Има много различни доставчици, които можете да използвате, за да съкратите URL адреса си, така че няма извинение. Изглежда много по-професионално и ще бъде много по-привлекателно за вашия клиент да кликне.

Никога не изпращайте едно и също съобщение два пъти

Може да има моменти, когато искате да изпратит  Ny dikan-teny nohatsaraina amin  е повече от един. SMS за кампания, но простото повторно изпращане на същото съобщение би било маркетингово самоубийство.

Въпреки че използвате услуга за групови SMS , все пак искате вашият клиент да се чувства индивидуален и ценен. Повтарящ се SMS със същото съдържание ще накара съобщенията ви да се почувстват повече. Kато нежелан спам, отколкото като персонализирана връзка.

Повече от възможно е да рекламирате една и съща  buy leads   кампания. Hо с различна формулировка, така че имайте готови варианти, когато искате да изпратите тези напомняния.

Осмислете го
Това може да звучи очевидно. Hо е важно да се свързвате с клиентите си само когато наистина имате какво да кажете. Уверете се. Yе вашето съобщение е ясно и кратко и че вашият клиент може лесно да види

причината, поради която се свързвате

Ако бомбардирате клиента си с твърде много съобщения или причината не е ясна. Bашият внимателно формулиран SMS ще бъде пренебрегнат като спам и дори може да повлияе на приемането на бъдеща SMS комуникация.

За още най-важни съвети относно масовите. SMS съобщения и как да направите своя маркетинг значим с реална възвръщаемост на инвестициите. Cвържете се с нас днес, за да разберете как можем да помогнем.

Споделете
Tweet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *