Når influencers træder ud af linjen: Hvordan influencers bliver politiske

Sven Wedig, stifter og administrerende direktør for Vollpension-bureauet, holdt et opløftende foredrag, hvor han præsenterede sine erfaringer om emnet influencer marketing. Den valgte titel var noget misvisende, og titlen antydede et andet fokus på emnet. Ikke desto mindre var det et meget vellykket oplæg. Det handlede primært om, hvordan annoncekampagner med influencers planlægges, og hvor der kan opstå problemer.

Interessenter i influencer marketing

Influencer marketing involverer Telefonnummerbibliotek fire nøgleinteressenter, som er ansvarlige for en kampagnes succes:

Ifølge Sven er den største fejl i influencer marketing, at influenceren får for meget fokus i planlægningen af ​​kampagnen. De mennesker, der faktisk er interessante, er ikke influencerne selv, men deres følgere. De repræsenterer målgruppen for en kampagne og bør derfor matche det produkt, der annonceres for.

planlægning af en kampagne
Planlægning af en kampagne bør ske i fem trin.

Definer målgruppe : tydelig fokuspersona

Telefonnummerbibliotek

Community Management: involvering aero leads og interaktion med samfundet
Co-creation: samarbejde med og involvering af influencers
C-niveau kommunikation : Hvem kommunikerer med influenceren og hvornår?
Crossmedia: brug af forskellige platforme og deres interaktion
Sven understregede især, hvor vigtigt det er at interagere med influencerne på lige fod.

SEO elsker PR: Hvordan to discipliner kan få succes sammen
Niels Dahnke, Director SEO Strategy hos Content Fleet, berettede i sit oplæg om sammenhængen mellem SEO og PR, og hvordan begge kan opnå bedre resultater sammen.

I øjeblikket fungerer SEO- og PR-afdelinger ofte ikke godt sammen

Men med det stigende fald i traditionelle medier og stigningen i onlineindhold, fortsætter SEO-relevansen i PR-arbejdet med at vokse.

Grundlæggende har SEO og PR lignende mål (se figur 1) og er direkte afhængige af hinanden på nogle områder.

No by Design: Efterlad et varigt indtryk med TORTE
Det sidste oplæg i tirsdags blev holdt af Henning Fries, Senior User Face Architect hos DIaLOGIKa GmbH, med et meget tankevækkende indhold. Hans bidrag handlede om bæredygtighed i forhold til internettet.

Internettets CO 2 -aftryk

Først for at sætte tingene Det hjælper dig også med at i perspektiv: Ifølge Henning er mængden af ​​CO2-udledning forårsaget af internettet større end mængden af ​​CO2, der forårsages af al global flytrafik. Dette gør internettet til den største kuldrevne maskine på jorden.

Denne katastrofale energibalance skyldes i høj grad en stor mængde unødvendige data. Det skal bemærkes, at lagring og afsendelse af data kræver elektricitet, hvis produktion forårsager CO2-udledning.

Mængden af ​​data på internettet er eksploderet, især de seneste år. I 2014 blev 40 exabyte (40 millioner terabyte) data sendt over hele internettet hver måned. I 2019 var dette tal allerede 140 exabyte! Der forventes 270 exabyte i 2022.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *