Kasahstani kontekstuaalsete reklaamiagentuuride hinnang

Kuidas reiting kujunes Osalejaid hinnati kolmes etapis. Osalejate kohta teabe kogumine . Esimeses etapis täitis enamik asutusi osalejaankeedi ning Ringostati spetsialistid kogusid teavet ka iseseisvalt. Kõik andmed on kinnitatud. Kasutaja hääletamine. 21. augustist 6. septembrini hääletasid kazneti kasutajad enda arvates parimate agentuuride poolt. Iga kasutaja sai hääletada 1 ettevõtte poolt. Žürii hääletus. Žüriiliikmed vaatasid üle reitingus osalejate andmed ja valisid välja nende arvates 6 parimat. Žüriisse kuulusid eksperdid järgmistest ettevõtetest: Rakhmet, Satu.kz, Kolesa Group, Technodom, Mechta.kz, Astana Marketing Club, Kasahstan Marketing Association jt. Osalejaid hindasid ka meedia esindajad, nimelt Informburo.kz, PROFIT Online, Voxpopuli.kz jt.

Metoodikat kirjeldatakse üksikasjalikult reitingu veebisaidil

Agentuurid Netpeak ja Inweb, millega Ringostat kuulub samasse kontserni, reitingus ei osalenud. See oli vajalik huvide konfliktide kõrvaldamiseks ja võrdsete tingimuste tagamiseks kõigile reitingus osalejatele.End-to-end analüütika põhiülesanne on kuvada andmed iga reklaamikanali Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje tasuvuse kohta. Selleks peate ühendama teabe süsteemide kulude kohta, milles teie reklaam töötab, ja CRM-ist saadava tulu. Seetõttu peab teil olema konto Google Adsis või Facebookis reklaamikontol, kus on seadistatud kampaaniad ja aktiveeritud integratsioon CRM-süsteemiga. Saate reklaamikulud ka käsitsi üles laadida. Miks seda funktsiooni vaja on ja millist kasu ettevõte sellest saab, lugege artiklist “Ringostat avaldas täieliku analüüsi: saate teada, milline reklaam on tõhus ja tasub end ära.” 1. etapp: koostage kulukviitung Vaatame seda Google Adsi näitel. Integratsiooni aktiveerimiseks peate: minge jaotisse Integratsioon – Google Adsi beetaversioon ; aktiveerige lüliti “Luba integreerimine”; Avanevas aknas logige sisse oma Google Adsi kontole ja lubage ringostat.com-il sellelt andmeid vastu võtta.

Kuidas kulutuste vastuvõtmine toimib Eriprogramm

Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje

Google Adsilt teavet iga reklaamikampaaniast saidile läinud kasutaja kulude kohta. Järgmisena otsib Ringostat meie analüütikast teavet kliendi kohta. Kui seanss leitakse, salvestatakse teave summa kohta, mis kulutati kasutaja saidile meelitamiseks. Integratsioon Facebooki ja teiste reklaamisüsteemidega on konfigureeritud sarnasel põhimõttel. Peate lihtsalt minema vastavasse jaotisesse. Ringostati täieliku why register your business analüüsi seadistamine 2. etapp: sissetulekute loomise seadistamine Soovitame võtta ühendust tehnilise toega, et nad saaksid teile nõu anda, kuidas sissetulekut seadistada.

Vaadake ka ülaltoodud ekraanipilti, mis näitab

Minge oma CRM-i süsteemi. Siin vaatleme seadeid ühe süsteemi näitel .on teie domeen. Seadistust kirjeldatakse üksikasjalikult ekraanisaates, mille link on ülalpool. Lisage kaks veebihaagi: üks tehingu värskendamiseks ONCRMDEALUPDATE ja teine ​​tehingu loomiseks, ONCRMDEALADD. Iga veebihaagi jaoks lisage väljale Käsitleja URL. Minge oma Ringostati isikliku konto jaotisse Integratsioonid ja valige vajalik integratsioon. Jaotises – EEA , s.o End-to-End Analytics, kuvatakse otspunktide analüüsiplokk . Selles peate cz leads konfigureerima tehingute olekud, eesmärgid ja kaalud. Seda kõike kirjeldatakse üksikasjalikult allpool. Iga kord, kui CRM-is tehing luuakse või värskendatakse, saab Ringostat selle kohta andmeid: staatus ja kliendi_id. Kui tehing saab staatuse „Võit”, kantakse tehingust saadud tulu koheselt meie teenusesse.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *