vrhunskom softverskom optimizacijom i dužom

Presuda:Oba telefona su cijenom u premium rangu, ali Galaxy S24 Ultra nudi više mogućnosti za tu cijenu. Međutim, ako ste već uložili u Appleov ekosustav, iPhone 16 nudi nevjerojatnu vrijednost.Konačna presuda: Što je bolje?I Galaxy S24 Ultra i iPhone 16 su izvanredni pametni telefoni, a “bolji” izbor u konačnici ovisi o vašim preferencijama. Ako tražite veliki, živopisni zaslon, snažan zum kamere i mnoštvo mogućnosti prilagodbe, Galaxy S24 Ultra je očiti pobjednik. S druge strane, ako više volite besprijekorno, pouzdano korisničko iskustvo s  softverskom podrškom, iPhone 16 mogao bi biti vaš najbolji izbor.

 

Izvješće o greškama iOS 18.1 Beta 5: Što ne radi

prema očekivanjima? 7 min čitanjaAnasskhan Tech prije 2 tjedna 11  ·  26 ·  0 Appleov iOS  18 .1 Beta 5 donio je mnogo novih značajki i poboljšanja, ali kao i svaka beta verzija, nije bez problema. Ako ulazite u beta verziju kako biste istražili budućnost iOS-a, važno je biti svjestan grešaka i grešaka koje dolazi s ovom razvojnom fazom. U ovom ćemo postu pobliže pogledati najznačajnije greške u iOS-u 18.1 Beta 5 , što korisnici prijavljuju i na koja područja biste trebali biti oprezni ako ga testirate na svom primarnom uređaju.

 

Problemi s pražnjenjem baterijeIzvješće o

greškama iOS 18.1 Beta 5: Što ne radi prema očekivanjima?Jedna od najčešćih pritužbi među korisnicima iOS 18.1 Beta 5 je prekomjerno trošenje baterije. Mnogi primjećuju da se njihovi uređaji troše brže nego inače, čak i kada ne koriste aplikacije koje su gladne energije. Taj se problem često pojavljuje u ranim beta B2B popis e -pošte verzijama iOS-a budući da pozadinski procesi nisu u potpunosti optimizirani, a podešavanja za upravljanje napajanjem još uvijek se usavršavaju.Što možete učiniti:Ako imate brzo pražnjenje baterije, pokušajte prilagoditi postavke pozadinskog osvježavanja aplikacije ili češće koristite način rada niske potrošnje.

 Međutim, sve dok Apple to ne

riješi u budućim Top mienskiplike foaroardielen oer advokaat foar auto-ferwûnings ažuriranjima, problem s baterijom mogao bi i dalje postojati.2. Rušenje aplikacijeIzvješće o greškama iOS 18.1 Beta 5: Što ne radi prema očekivanjima?Čini se da se razne aplikacije, osobito one trećih strana, bore s iOS 18.1 Beta 5. Neki korisnici br lists prijavljuju slučajna rušenja ili zamrzavanja, osobito kod starijih aplikacija koje još nisu optimizirane za novu beta verziju. Čak se i ugrađene aplikacije poput Safarija i Mail-a povremeno usporavaju i prisilno zatvaraju.Što možete učiniti:Ako se često susrećete s rušenjima, ponovno pokretanje telefona može ponuditi privremeno olakšanje.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *