Textu Reklamy, Který Skvěle

 Zde Je Několik Tipů, Které Si Můžete Vzít Z  Funguje Jako Relevantní. Například Ve Své Reklamní Sestavě Na Půjčovny Oblečení Zachycuje Potenciální Zákazníky, Kteří Navštíví Domovskou Stránku Jejího Webu, Pomocí Následujících Klíčových Slov: „Půjčovny Oblečení Do Sněhu“, „Půjčovna Lyžařského Oblečení“, „Půjčovna Lyžařského Oblečení“ Atd. . Její Klíčová Slova Jsou Vysoce Relevantní Pro Reklamy, Které Píše, Což Nepochybně Hraje Roli V Její Vysoké Míře Prokliku.

 

 Vysoce Výkonný Text Reklamy Používá

Variace Reklam V Každé Reklamní Sestavě Obvykle Koupit seznam čísel mobilních telefonů Doporučuji Spustit Současně Dvě Reklamy Pro Počítače a Dvě Reklamy Pro Mobily, Abyste Vyzkoušeli, Které Reklamy Mají Lepší Výkon. Christie to Udělala a Je Schopna Snadno Porovnávat Výkon Mezi Reklamami. Christie Například Zjistila, žE Používání Výrazu „Doprava Zdarma“ V Jejích Reklamách Způsobuje Určitý Zmatek, a Tak Se Rozhodla Upravit Text Reklamy, Aby Zlepšila Výkon.

Koupit seznam čísel mobilních telefonů

 Můžete Také Zkusit Změnit Své Názvy

Interpunkci a Jedinečné Prodejní Rekvizity. Povolila Rozšíření Stránku Pro Běžící Kampaň Na O Odkazy Na Podstránky. Rozšíření O Odkazy Na Podstránky Rozšiřují Přítomnost Reklamního Textu Christie a Přinášejí Více Kliknutí a Návštěvnosti Jejího Webu. Odkaz Na Její Webovou Stránku Vygeneroval Více Než , Zobrazení , Kliknutí a Má Ctr .%. Text Reklamy Odkazu Na Podstránku Značky Je Jednoduchý a Jasný, S Jasnou Výzvou K Akci.

 

 Například „Zavolejte a Rezervujte

Si Své Vybavení“ Každá Reklama Potřebuje Jasnou Výzvu K Akci, Aby Hledající Věděli, Jaká Je Zamýšlená Akce, Než Na Reklamu Kliknou. Co Jiného Mohla Dělat? V Textu Reklamy Kristy kcrj Je Stále Co Vylepšovat, Včetně Následujícího: Kristy by Měla Na Konec Popisného řáDku Přidat Interpunkci. to Znamená, žE Když Se Reklama Christie’s Zobrazí V Horní čáSti Stránky S Výsledky Vyhledávání, Interpunkce Sdělí Googlu, Aby Vložil Popisný řáDek Do Názvu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *