Stránku Pro Běžící Kampaň Na

ŘEkněme, žE Chcete Vytvořit Vstupní Generování Potenciálních Zákazníků . S Touto Variantou to Není Moc Dobře Navržené, Ale O to Nejde – Tento Rychlý a šPinavý Předěl Trval Méně Než Minutu a Vyžadoval Nulové Kódování. Představte Si, Co Můžete Udělat Za Pár Hodin! Celkově Skvělá Platforma Pro Vytváření Vstupních Stránek. Není to Zdarma Pro Podnikatele a Nové Firmy S Cenami Začínajícími Na 6 Usd Za Měsíc, Ale Můžete Se Přihlásit K Bezplatné Zkušební Verzi, Abyste Si to Mohli Vyzkoušet.

 

 Konkrétně Zaměřené Na Obchodníky

Kteří Chtějí Zvýšit Počet Konverzí, Zatímco Ostatní Jsou Seznam e-mailů B2B Obecnější. Pro Vaše Použití Je K Dispozici řAda šAblon, Které Jsou Rozděleny Do Kategorií Podle Typu Podnikání a Odvětví. V Tomto Příkladu řEkněme, žE Provozujete Webovou Stránku Elektronického Obchodu, Která Se Specializuje Na Ruční Umění a řEmesla. Jakmile Vyberete Typ Podnikání, Zobrazí Se Vám Kolekce šAblon Navržených Na Základě Vašeho Typu Podnikání.

Seznam e-mailů B2B

 Toto Jsou Některé šAblony Pro

Online řEmeslné a Hobby Obchody. Nyní Je čAs Začít Textu Reklamy, Který Skvěle Přizpůsobovat Svou Stránku. Vybral Jsem Si šAblonu “”, Protože Tajně Miluji Polštáře S Ovladači Videoherní Konzole. ŠKoda, žE by to Moje Kočka Asi Zničila – Proto Nemůžu Mít Hezké Věci. K Dispozici Jsou Některé Možnosti Přizpůsobení, I Když Ne Tolik. Samozřejmě, Pokud Nepotřebujete Upravovat Každý Poslední Prvek Stránky, Může to Vašim Potřebám Vyhovovat.

 

 Jednou Z Největších Nevýhod Je, žE

Mnoho šAblon Nelze Skutečně Považovat Za Vstupní Stránky, Protože kcrj Mnoho Z Nich Postrádá Výzvy K Akci, Formuláře a Další Prvky, Které Vstupní Stránka Skutečně Potřebuje. Něco Chybí, Co Frustruje Mnoho Obchodníků a Majitelů Firem, Je Nemožnost Přidávat Na Stránku Vlastní Formuláře a Další Prvky – Pokud žáDné Nemáte Na Prvním Místě, Máte Smůlu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *