Copywriting voor het web: hoe overtuig je met tekst?

Quiz: Welke van de volgende bedrijven zal u verleiden om te bezoeken?

  1. Geniet van  2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd zorgvuldig behandeld bier en vers gekookt huisgemaakt eten. Ons bier gaat via de kortst mogelijke pijpen rechtstreeks de pint in en blijft vers tot de laatste pint. (Lokale U witte kegels)
  2. Ons restaurant staat klaar om alle veeleisende gasten zonder uitzondering tevreden te stellen. Naast de zeer populaire en goed bezochte dagmenu’s bieden wij voor zaterdag een speciaal menu aan. Wil je er even tussenuit tijdens het koken thuis? Ons restaurant kijkt er ook naar uit u in het weekend te ontmoeten. (Restaurant U králiny Eliška)

Controlevraag: Heb je een bedauwde pint of een “speciaal menu” voor je ogen gehad?

Praktisch copywriting voor het web

1) Schrijf over uw klanten , hun wensen en problemen – en bied oplossingen voor hen aan.

Voor de dorst, vers gebrouwen bier, voor de honger, huisgemaakte entrecote, voor het verlangen naar een eigen website, een snelle domeinbestelling . Blijf niet stilstaan ​​bij het innovatieve containerontwerp dat het caloriegehalte van de drank meet. Schrijf op waarom mensen het zouden willen.

2) Zet ​​alleen de essentiële zaken op de website . Vrij specifiek, geen sauzen en franjes.

Dus geen speciaal menu, individuele aanpak en de meest luxueuze materialen.

Stel je voor hoe het zal zijn als een klant je handgebreide trui draagt, een stevige soep proeft in je café, het beheer van zijn website aan jou toevertrouwt.

2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd

3) Maak duidelijk wat u wilt dat uw websitebezoekers doen

(conversie genoemd) – en leg uit waarom.

Bent u op zoek naar building a lead scoring system to increase sales  deelnemers voor de cursus? Schrijf op wat ze van je zullen leren, wat goed voor ze is, en maak het mensen zo gemakkelijk mogelijk om zich aan te melden. Wil je dat ze een scooter bij je kopen? Beschrijf wat zij met uw voertuig zullen ervaren en voeg een stimulans toe: Bestel en u kunt morgen beginnen met rijden. Heeft u e-mailadressen nodig? Noem drie voordelen die uw nieuwsbrief voor de lezers zal opleveren.

4) En het allerbelangrijkste: de gebruiker moet op het eerste gezicht weten of u zijn bloedgroep heeft . Wanneer  ek leads uw website de taal van uw klanten spreekt, heeft u de helft van het succes op zak. Lees onze 7 stappen naar branding en schrijven voor het web zal een plezier zijn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *