Verlaten En in Tulsa Te Gaan

 Hij Besloot Het Reservaat Te Wonen Met Zijn Zus Voor Wie Hij Jaren Geleden Vluchtte Op Zoek Naar Een Betere Toekomst. Omgaan Met Verdriet Leven Met Een Middelenmisbruikstoornis. De Strijd Van Kufa En Miri in Dit Door Sterling Harj Geregisseerde Drama Is Verschillend, Maar Illustreert De Manieren Waarop Intergenerationeel Trauma Zich Door De Eeuwen Heen Heeft Verspreid Onder Inheemse Gemeenschappen. Mosquito En Mari Foto Met Dank Aan Everett-Collectie Mosquito En Mari Is Een Aangrijpende Coming-Of-Age-Film Die Het Verhaal Vertelt Van Twee Chicano-Tieners Die in Los Angeles Wonen.

 

 Yolanda Fenesa Pineda Was

Enig Kind Met Goede Cijfers En Een Mooie Industrie e-maillijst Toekomst, Terwijl Marie Venecia Troncoso Moest Helpen Haar Familieleden Die Burgers Zonder Papieren Waren, Te Helpen En Haar Jongere Broers En Zussen Groot Te Brengen. Hoewel Ze Twee Verschillende Paden Bewandelden, Hield Hun Vriendschap Hen in Stand. Afbeelding Met Dank Aan Northlander Deze Sciencefictionfilm Neemt Kijkers Mee Naar Een Versie Van De Samenleving Uit 2010 Waarin Een Apocalyptische Ramp De Aarde Terugbrengt Naar Haar Natuurlijke Staat. Signus Cory Sewell Was Een Jager Van Een Nomadische Stam Die Werd Gevraagd Voedsel En Water Te Zoeken – Zelfs Toen Hij Later De Taak Kreeg Zijn Volk Te Beschermen Tegen Een Ketterse Groep.

Industrie e-maillijst

 Een Geheel Inheemse Cast

Brengt Een Perspectief Naar Een Genre Dat De Niet Moeten Eindigen Bij Meeste Reguliere Sciencefiction- En Witgekalkte Films Niet Kunnen Vertegenwoordigen, Terwijl Het Bijdraagt ​​Aan De Opkomende Futuristische Inheemse Beweging. Blood Quantum-Foto’s Met Dank Aan Everett Collection Blood Quantum, Geregisseerd Door Michael Áá En Áá, Toont De Impact Van De Zombie-Apocalyps Op Inheemse Gemeenschappen. Sheriffs En Lokale Vissers Ontdekken Tekenen Van Een Aanstaande Uitbraak Van Gestripte Zalm En Dode Honden Komen Weer Tot Leven. Vanwege Hun Inheemse Tradities Zijn De Overlevenden in De Film Kudde-Immuun Voor De Pest, Maar Worden Ze Nog Steeds Geconfronteerd Met Vele Bedreigingen, Waaronder Vleesetende Roofdieren.

 

 Actie-Horror Met Een Scherpe

Sociaal-Politieke Subtekst En Commentaar Op De kcrj Canadese Geschiedenis Geeft Deze Zombiethriller Een Fris Gevoel, Zelfs Als Je Het Genre Beu Bent. the Body Remember When the World Is Broken Foto Met Dank Aan Everett Collection Deze Veelgeprezen Canadese Film Vertelt Het Verhaal Van Rosie Violet Nelson, Een Jonge Aboriginal Vrouw Zonder Veel Middelen En Veel Steun. We Komen Er Al Snel Achter Dat Rosie Zwanger Is En Een Overlevende Is Van Huiselijk Geweld. Regisseur Elly Alimaia Tailfeáá Vertelt Het Verhaal Van Een Vriendelijke Aboriginal-Vrouw Die Een Vreemde Is Voor Rosie En Hoopt De Jonge Vrouw Te Helpen Ontsnappen Aan Haar Huidige Omstandigheden.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *