BUDITE PAMETNIJI, BRŽI I OŠTRIJI UZ DODATKE S VITAMINOM K2 IZ EPHUROALABSA.

UVOD

Treba li vam krvariti posjekotina ili nos? Možda imate krvavo povraćanje. Nedostatak vitamina K2 mogao bi biti ono što vas muči. Ipak, EphuroaLabs vam čuva leđa. Tablete vitamina K2 nisu način za postizanje optimalnog zdravlja. Najprodavaniji suplementi u 2022. jednostavni su za korištenje: jedna tableta uz svaki obrok dovest će vaše tijelo u top formu i zaštititi se od bolesti.

IZVORI

Kako bi se osigurala aktivnost ključnih enzima u metabolizmu kostiju i zgrušavanju krvi, tijelu je potreban vitamin K2 topiv u mastima. Također, može pomoći u smanjenju rizika od razvoja kardiovaskularnih bolesti i raka. Vitamin K2 iz EphuroaLabs je vrhunski. Zdravlje kostiju i zuba poboljšava vitamin K2 jer sprječava nakupljanje kalcija u mekim tkivima poput arterija i vena. Štoviše, štiti od kardiovaskularnih bolesti i gubitka koštane mase. Organsko meso kao što je jetra, kao i fermentirana hrana kao što je natto, kiseli ku Popis e -pošte za državu pus i kefir, dobri su prehrambeni izvori vitamina K2. Vitamin K2 također možete dobiti suplementacijom ako ove namirnice ne uključujete u svoju uobičajenu prehranu.

Popis e -pošte za državu

STANJA VEZANA UZ SRCE

Sve je više dokaza da vitamin K2 ima kl us carrier registréierung fir benotzer déi lime call Fir perséinlech notzung … jučnu ulogu u smanjenju rizika od kardiovaskularnih bolesti. Kalcij se treba taložiti u kostima i zubima, gdje im je i mjesto, a vitamin K2 olakšava taj proces. Također pomaže u sprječavanju nakupljanja kalcija u arterijama, što može uzrokovati aterosklerozu i druge kardiovaskularne probleme. Istraživači su otkrili da vitamin K2 smanjuje rizik od srčanih bolesti kod žena za 57%. Utvrđeno je da Ephuroalabs Vitamin K2 smanjuje kalcifikaciju arterija i povećava vaskularnu fleksibilnost, prema drugoj studiji.

Kako mozak radi

Dobrobiti vitamina K2 za kognitivno zdravlje i zaštitu od kognitivnog pada s godinama dobro su dokumentirane. Pokazalo se da su razine vitamina K2 niže kod osoba s Alzheimerovom bolešću u usporedbi sa zdravom kontrolom. Pilule vitamina K2 koje je izradio EphuroaLabs pomogle su osobama s Alzheimerovom bolešću da jasnije razmišljaju. Još jedno istraživanje pokazalo je da bi vitamin K2 mogao ublažiti utjecaj moždanog udara na mentalno zdravlje. Bilo je manje oštećenja mozga i bržeg oporavka među sudionicima istraživanja koji su uzimali tablete vitamina K2 do tri dana nakon moždanog udara.

PODSJETNIK: METABOLIZAM KOSTIJU

Vitamin K2, vitamin topiv u mastima, igra ključnu ulogu u razvoju kostiju. Kao partner vitaminu D, olakšava tijelo unos kalcija iz hrane i naknadno taloženje tog kalcija u kostima. Prije svega, pomaže tijelu da kalcij drži dalje od mjesta gdje bi mogao dovesti do problema poput srčanih bolesti – krvožilnog sustava. Drugo, osteokalcin, protein kritičan za taloženje kalcija u kostima, aktivira vitamin K2. Treće, matrični Gla protein, koji može spriječiti taloženje kalcija u kosti, inhibiran je u svojoj funkciji vitaminom K2. Zdravlje kostiju i prevencija gubitka koštane mase kako starimo mogu se postići ovim mjerama.

STANJE KOŽE
Olakšavajući prolaz glukoze iz krvotoka u sta es phone number nice, tablete vitamina K2 iz EphuroaLabsa podržavaju zdravu razinu šećera u krvi i sprječavaju opasne skokove koji mogu dovesti do kronične upale. Istraživanja su pokazala da ljudi sa zdravim kostima imaju veću vjerojatnost da će imati zdravu kožu, a vitamin K2 pomaže u očuvanju jakih kostiju. Konačno, vitamin K2 je neophodan kako bi tijelo apsorbiralo kalcij, a nedostatak može uzrokovati nakupljanje minerala u koži i uzrokovati prerano starenje i poremećaje kože uključujući bore i staračke pjege.

OSTEOPOROZA
Vitamin K2 iz EphuroaLabs je nutrijent topiv u mastima neophodan za pravilan rad brojnih proteina, uključujući enzime uključene u formiranje kostiju. Pomaže u zadržavanju kalcija u kosturu, a ne u krvnim žilama. Nedostatak vitamina K2 čest je kod osoba koje boluju od osteoporoze. To bi moglo biti zbog nedostatka vitamina K2 u njihovoj prehrani ili loše apsorpcije nutrijenata. Neka istraživanja sugeriraju da uzimanje dodatka vitamina K2 može pomoći osobama s osteoporozom i artritisom u održavanju gustoće kostiju i smanjiti vjerojatnost prijeloma.

PRAVILNA NJEGA ZUBA
Mnoga su istraživanja pokazala da je vitamin K2 učinkovit u jačanju zdravlja zuba. Pilule vitamina K2 iz EphuroaLabs, na primjer, pokazale su da dramatično poboljšavaju zdravlje desni i smanjuju pojavu karijesa u jednoj studiji. U još jednoj studiji, sudionici čija je prehrana imala najviše vitamina K2 imali su najmanje karijesa. Vitamin K2 koristan je za oralno zdravlje jer sprječava reapsorpciju kalcija u krvotok i njegovu upotrebu za stvaranje naslaga kalcija u arterijama i drugim tkivima. Nakupljanje kalcija na drugim mjestima u tijelu, zbog nedostatka vitamina K2, može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema poput bolesti srca i artritisa.

RAK
Vitamin K2 može smanjiti rizik od raka na nekoliko različitih načina. Kao prvi korak, vitamin K2 je potreban za pravilan rad proteina poznatih kao matrični Gla-proteini (MGP), koji sprječavaju taloženje kalcija u arterijama i drugim mekim tkivima. Postoje dokazi da naslage kalcija povećavaju vjerojatnost ateroskleroze, što zauzvrat povećava rizik od kardiovaskularnih događaja uključujući moždani i srčani udar. Vitamin K2 iz EphuroaLabsa može zaustaviti širenje stanica raka reguliranjem njihove proliferacije, apoptoze i diobe. Na kraju, potiče proizvodnju sirtuina 1 (SIRT1), proteina sa svojstvima borbe protiv raka.

ZGRUŠANJE KRVI
Vitamin K2 je neophodan jer pomaže u zgrušavanju krvi. To čini tako što pomaže u regulaciji razine kalcija i aktiviranjem proteina uključenih u zgrušavanje krvi. Pretjerano visoke razine kalcija povezane su s razvojem krvnih ugrušaka. Uloga vitamina K2 u kontroli razine kalcija povezana je sa smanjenjem nepotrebnog i potencijalno opasnog zgrušavanja krvi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *