Jaké jsou typy influencerů na sociálních sítích?

 

Nejtriviálnější metodou je spočítat počet jeho následovníků . Ve skutečnosti je to jen marnost metrika , která nepotvrzuje skutečné schopnosti influencera.

Typ influencera na sociálních sítích Rozsah počet sledujících
Mega influenceři + 1 000 000 sledujících
Makro influenceři 40 000 / 1 000 000 sledujících
Mikro influenceři 1 000 / 40 000 sledujících
Nano influencer – 1000 sledujících
Influenceři lze seskupit podle toho, ve kterém výklenku působí.

Influencery je možné rozdělit do mnoha typů

S tímto kritériem můžete zjistit, že chlap, který je pro většinu světové populace absolutně neznámý, je ve skutečnosti superinfluencer v krotení blech!

Typy influencerů na sociálních sítích a počet sledujících 1. Megainfluenceři
Jsou to ti, kteří mají na svých sociálních kanálech velký počet sledujících. Obvykle mají megainfluenceři více než 1 milion sledujících alespoň na jedné sociální platformě včetně Instagramu, Facebooku, YouTube nebo .

vliv na sociální sítě mega influencer

Cristiano Ronaldo snadný webový marketing Nicola Onida SEO copywriting
Instagramový účet Cristiana Ronalda je bezpochyby účtem velkého influencera
Mnohé z nich jsou filmové, sportovní nebo hudební hvězdy, které dosáhly obrovské mediální expozice již mimo digitální panorama.

S těmito profily se daří navázat influencer Knihovna telefonních čísel marketingovou spolupráci pouze velkým společnostem. Megainfluenceři pro ně pracují agenty a sponzorovaný příspěvek na jejich profilech na sociálních sítích může stát až 1 milion dolarů.

Knihovna telefonních čísel

2. Makroovlivňovači
Makroinfluenceři jsou jen krok za Нархи Zoho аз абзорҳои платформае megainfluencery. Obecně se jedná o sociální profily s 40 000 až 1 milionem sledujících . Tento typ influencerů zahrnuje dva typy lidí:

Béčkové celebrity (ti, kteří ještě nedosáhli vrcholu úspěchu)

Digitální odborníci a relevantní online osobnosti
Tento typ influencera je firmami a a complete list of unit phone numbers značkami nejžádanější pro plánování influencer marketingové strategie.

Makroinfluenceři mají obecně dobrý sociální profil a mají vynikající schopnosti uvědomění si značky . Vzhledem k tomu, že existuje více makro influencerů než mega influencerů, mělo by být pro společnost snazší navázat spolupráci s těmi druhými.

vliv na sociální média makro influencer

Miss jahodová pole snadný webový marketing Nicola Onida SEO copywriting

Zároveň musíte být opatrní při jednání s makroinfluencery. Toto je kategorie s největší pravděpodobností spáchání podvodného marketingu influencerů . Někteří z nich svůj profil „napumpovali“ jen díky masivnímu získávání followerů.

Mikroinfluenceři jsou obyčejní lidé, kteří se stali oblíbenými pro své znalosti a ve specializovaném výklenku.

Získali si přízeň na sociálních sítích s organickými následovníky, kteří většinou pocházejí z jejich výklenku . Obvykle jsou to ti, kteří mají na sociální platformě 1 000 až 40 000 sledujících .

Samotný počet sledujících nevypovídá o jejich skutečné míře vlivu. Je to vztah, angažovanost a interakce s následovníky, které charakterizují hodnotu mikroinfluencera.

Jak skrýt WhatsApp Chat?

V dnešním digitálním věku je znalost toho, jak skrýt chat WhatsApp, nezbytná pro zachování vašeho soukromí a pořádek v aplikaci pro zasílání […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *