Slanje faksa bez telefonske linije

Nabavite faksiranje!
S MyFaxom, internetskim rješenjem za faksiranje, ne trebate fizičku fiksnu liniju jer jednostavno možete poslati faks bez telefonske linije! To znači da možete faksirati i bez faks uređaja.

MyFax vam daje tri praktične opcije – web, e-pošta ili mobilna aplikacija – za faksiranje bez fiksne linije.

Kako to radi
Kada imate MyFax, možete slati faksove jednostavno i brzo, sve bez upotrebe fiksne linije. Morat ćete postaviti račun na MyFaxu da biste započeli, ali kada ga imate, moći ćete požnjeti sve nevjerojatne

prednosti faksiranja bez fiksnog telefona

MyFax vam također omogućuje da odaberete koja će vrsta broja faksa biti najbolja za vaše poslovanje:

1. Lokalni brojevi faksa
Ako vaša tvrtka služi lokalnoj zajednici, ovo je savršena opcija za vas. MyFax vam daje priliku da odaberete svoj broj faksa, tako da ima isti pozivni broj kao i lokacija koju vaša tvrtka poslužuje. Kada koristite lokalni broj faksa, svatko tko prima faks od vas ili vam ga šalje bit će potpuno svjestan da radi s lokalnom tvrtkom.
2. Besplatni brojevi faksa
Još jedna opcija koja utvrđuje vjerodostojnost vaše tvrtke je dobivanje besplatnog broja faksa. Kada koristite besplatni broj, on odmah govori ljudima kojima šaljete faks da ste osnovana tvrtka. To pomaže

povećati povjerenje u vaše poslovanje

3. Međunarodni brojevi faksa
Radi li vaša tvrtka međunarodno? Ako imate posao izvan zemlje i trebate slati faksove diljem svijeta, međunarodni broj faksa je savršen. Možete odabrati jednu iz bilo koje zemlje koja je najlogičnija za vaše poslovanje.
4. Zadržite svoj broj
Već imate broj faksa i želite ga zadržati? možete! Kada otvorite svoj MyFax račun, sa sobom možete donijeti svoj trenutni broj faksa.
Kako faksirati dokument?
Kada ste slobodni od faksiranja putem telefonske linije i fizičkog faks stroja, dobivate pristup više različitih načina faksiranja dokum Biblioteka telefonskih brojeva enta putem interneta. Vaši se faksovi mogu slati i primati putem aplikacije MyFax i vašeg pretinca e-pošte. Aplikacija je dostupna i na iOS-u i na Androidu. Ako vam to nije dovoljno, druga opcija je korištenje portala MyFax Central za slanje faksa. Ovo je vrlo zgodna opcija

Biblioteka telefonskih brojeva

ako želite slati faksove putem internetskog preglednika

Web portal MyFax Central omogućuje jedn naviger i verden af ​​onlineforretningsvækst ostavno slanje i primanje faksova putem internetskog preglednika. Ovo dolazi s dodatnim bonusom koji vam omogućuje pristup detaljima vašeg računa i svim vašim arhiviranim faksovima. To vam omogućuje povećanje učinkovitosti poboljšavanjem vaših radnih procesa.

Usporedite sve planove
Počnite faksirati odmah
Sve vaše potrebe za faksiranjem – bez fiksne linije
MyFax nudi cjelovito online faks rješenje.

Jednostavan način faksiranja bez telefonske linije

Kada trebate poslati faks koriste bank email list ći svoje računalo, web portal MyFax nudi jednostavan i jednostavan način da to učinite.
Svi se faksovi pohranjuju u oblaku na centraliziranom mjestu. To ih čini jednostavnim za slanje, primanje i pohranjivanje jednostavnim pritiskom na gumb.
Putem portala također možete jednostavno pristupiti podacima o svom računu, izvješćima o aktivnostima, arhivama i izvodima.
Ako vam je potreban sustav za organiziranje vaših faksova, MyFax vas pokriva s učinkovitim sustavom označavanja ključnih riječi i naljepnica.

Biblioteka telefonskih brojeva

Ako se selite iz Abu Dabija u Dubai

Kretanje između Dubaija i Abu Dabija je uobičajeno. Oba su velika grada u UAE koji nude odlične obrazovne, kulturne i profesionalne mogućnosti. […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *