Vuoden 2024 sähköpostimarkkinoinnin trendit ja ennusteet

Digimarkkinoinnin maailma kehittyy jatkuvasti. Jotkut kanavat lisäävät suosiotaan, kun taas toiset yleensä hiipuvat. Sähköpostimarkkinoinnin vahva asema on pysynyt muuttumattomana vuosien saatossa. Ajamallaähköposti osoittautuu kaikkien markkinoijien kannattavimmaksi ja tärkeimmäksi markkinointikanavaksi. Jotta sähköpostimarkkinointisi onnistuisi, sinun on kuitenkin pysyttävä viimeisimpien trendien ja parhaiden käytäntöjen kanssa. Jotkut niistä ovat olleet käytössämme jonkin aikaa, kun taas uudemmat ovat peräisin viimeaikaisista teknologisista parannuksista. Molemmat vaikuttavat sähköpostimarkkinoinnin tärkeisiin tänä vuonna. Katsotaanpa sähköpostimarkkinoinnin trendejä ja ennusteita vuodelle 2024

Useiden vuosien olemassaolon ja kehityksen jälkeen, jota vauhditti Chat GPT:n julkaisu loppuvuodesta 2022on tullut olennainen osa elämäämme. Opimme käyttämään sitä viisaasti ja hyötymään siitä päivittäisessä työssämme. Mitä tulee sähköpostimarkkinointiin, voit käyttää tekoälyä analysoimaan ja parantamaan kampanjoidesi rakennetta sekä puhdistamaan sähköpostilistojasi. Voit myös pyytää tekoälyä keksimään tarttuvia aiherivejä, jotka varmistavat sähköpostin korkean avausasteen tai luomaan tekoälykuvia sähköposteihisi.

Sähköpostin todennus (Googlen ja Yahoo:n uudet vaatimukset)

Tänä syksynä saimme selville, että Google ja Yahoo ottivat käyttöön uusia sähköpostitodennusvaatimuksia, jotka tähän asti olivat olleet vain hyviä käytäntöjä. Helmikuusta 2024 alkaen kaikkien joukkolähettäjien on todennettava sähköpostinsa minimoidakseen roskapostin ja ei-toivottujen sähköpostien Osta joukkoviestipalvelu lähettämisen riskin. Varmistaaksesi, että sähköpostisi saapuvat vastaanottajien postilaatikkoon, sinun on lähetettävä ne omalla verkkotunnuksellasi, ei @gmail.com tai @yahoo.com, ja todennetaan se DKIM:llä, SPF:llä ja DMARC:lla. Sinun on myös helpotettava tilauksen peruutusprosessia. Sen pitäisi olla vain yhden napsautuksen päässä, jos joku ei enää halua vastaanottaa sähköpostiviestejä. Tämä johtaa meidät kolmanteen vaatimukseen. Vastaanottojesi tulee ensisijaisesti hyväksyä viestien vastaanottaminen sinulta. Näiden uusien vaatimusten ansiosta Google tai Yahoo voivat olla varmoja, että lähetät vain haluttuja sähköposteja.

Osta joukkoviestipalvelu

Sähköpostiautomaatio

Sähköposteistasi helppokäyttöisyys tarkoittaa sitä, että sähköpostisi sisältö on helppolukuinen kaikille. Saavutettavuus ei ole SEO vs SEM: Što je bolje za vaše poslovanje? vain osallisuutta koskeva kysymys, vaan se on myös lakisääteinen velvoite. Säännökset, kuten WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) määrittelevät digitaalisen sisällön rakenteen ja esitystavan. Näiden sääntöjen noudattamatta jättäminen voi johtaa oikeudellisiin seurauksiin ja vahingoittaa mainettasi lähettäjänä. Mutta jos yrität saada sähköpostisi by lists saataville, voit myös lisätä tavoittavuuttasi, luottamustasi ja uskottavuuttasi. On monia asioita, jotka on otettava huomioon, kun tarjoat vastaanottajillVoit lisätä kuviin vaihtoehtoisia tekstejä, pitää tekstin vasemmalle tasattuna, sisällyttää hyvän värikontrastin ja käyttää yksinkertaista sähköpostiasettelua. Myös fonttien ja kirjasinkokojen tulee olla luettavia ja kielen selkeää ja ymmärrettävää.

Osta joukkoviestipalvelu

Luovuuden tulevaisuus generatiivisella tekoälyllä

Generatiivisen tekoälyn myötä maisema kehittyy jälleen ja tarjoaa sisällöntuottajille jännittäviä työkaluja työnsä tehostamiseen ja rajojen ylittämiseen. Tämä on jännittävää aikaa, jolloin teknologia […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *