Идеи за SMS маркетинг за малкия бизнес в Обединеното кралство

Когато управлявате малък бизнес, едно от най-важните неща, за които трябва да мислите, е маркетингът. В края на краищата вие ще искате да се опитате да осигурите възможно най-много клиенти и клиенти.

Работата с маркетинга е, че той се предлага в различни форми и може да е трудно да се разбере кой подход е правилният. Един, който често се забравя, е SMS маркетингът. Но защо SMS маркетингът трябва да е нещо, което изпробвате и как може да работи за вас?

Идеи за SMS маркетинг за малкия бизнес

Силата на SMS маркетинга
Не е тайна, че много от нас разчитат на своите смартфони всеки ден. Не отиваме никъде без тях и в тих момент ще седим и ги гледаме. Това означава, че SMS маркетингът е чудесен начин да достигнете до вашата целева аудитория, да я привлечете и да сте сигурни, че те знаят кой сте и какво можете да направите за тях.

Как да направите правилния SMS маркетинг
Искате ли да сте сигурни, че SMS работи за вас? Ето някои от нещата, които трябва да направите, за

да сте сигурни, че SMS маркетингът работи за вас

Знайте с кого говорите

Първото нещо, което трябва да направите, когато става въпрос за SMS маркетинг, е да познавате клиента си. Помислете на кого се опитвате да се обърнете и какво ще искат и от какво ще се нуждаят. След като разберете с кого говорите, можете да се уверите, че изпращате правилните съобщения до правилните хора.

Уверете се, че вашите  Купете потенциален номер на мобилен телефон  съобщения са ясни

В едно текстово съобщение сте ограничени до 160 знака. Което означава, че трябва да стигнете до точката и то бързо. Също така трябва да се уверите, че вашето послание е ясно, въпреки че е кратко. Това означава, че винаги трябва да ги пишете на обикновен английски, като избягвате използването на съкращения, ако можете.

Добавете призив за действие

Купете потенциален номер на мобилен телефон

Мисията на SMS.to е да . SMS.to предлага по-интелигентен начин за бизнеса да комуникира с клиентите, като включва пълна поддръжка за групов SMS маркетинг. Досега в тази статия разгледахме само SMS платформи, но SMS.to може да разшири концепцията за групови SMS и до WhatsAPP и Viber. SMS.to предлага стабилни платформени компоненти (OmniMessaging & SMS API Gateway), които могат да интегрират съобщенията на вашата компания и

наистина да започнат да се свързват с вашата клиентска база

В днешния забързан свят на моментална комуникация  Ny antony dia ny tsy fisian’ny angon   вашият бизнес трябва да се свърже по-добре с нови и потенциални клиенти. Вашият бизнес може бързо да започне своята масова SMS маркетингова кампания с помощта на опитна фирма за технологични решения за SMS маркетинг: SMS.to Вашата компания определя изискванията за съобщения и данни, а SMS.to интегрира работния ви процес в стабилни шлюзове, които могат ефективно да достигнат целта ви пазарен сегмент.

Призивът за действие е, когато кажете на клиента си какво  buy leads   трябва да направи по-нататък и е известно, че наистина повишава ангажираността, особено в SMS маркетинговите текстове. В текстовите съобщения има различни призиви за действие, които можете да използвате. Можете да добавите „Покажи този текст“, където те могат да пренесат текста във вашия магазин, за да спечелят отстъпка, или „Щракнете тук“, което ги насочва към уебсайт, чрез който могат да намерят повече информация.

Винаги избирайте правилното време

Нещото, което трябва да запомните при SMS маркетинга е, че той е незабавен. В рамките на 3 минути от получаването съобщението вероятно ще бъде отворено и прочетено. Поради непосредствения им характер, най-добре е да изпратите маркетингов текст точно преди вашите клиенти да могат да го използват. По този начин те няма да го забравят. Също така е добре да се опитвате да избягвате късните вечери и ранните сутрини, когато изпращате текстови съобщения, тъй като има вероятност да бъдат игнорирани.

SMS маркетингът е невероятно мощен инструмент за вашия малък бизнес, така че, ако искате да впрегнете силата, защо не го изпробвате сами? С малко помощ можете да се уверите, че SMS работи за вас.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *