Austraalia juhtiv surfibränd Rip Curl kasutab

Kui teete juba tasulist otsingut ja kogute meile, on meiliturundussüsteemi (EMS) lisamine oma martechi virnale lihtne ja tasuv. Marigoldi Campaign Monitor on loendipõhine iseteeninduslik pakkumine, mille saate ühendada oma CRM-i või ettevõttesisese andmebaasiga. Kui olete oma tellijate loendi importinud, hõlmavad teie järgmised sammud oma e-posti väljanägemise kujundamist.

 konversioonide suurendamiseks dünaamilist sisu

Platvormil on mitmesuguseid professionaalse tasemega reageerivaid malle, mille abil saate oma kohustuste vastuvõttu värvida. Kui saate Google’i Tööfunktsiooni e-posti andmebaas automaatselt kohanduvate displeireklaamide mallis navigeerida, on teil esimese meili kujundamiseks kõik vajalikud. Erinevalt nendest displeireklaamidest see vestlusahel siiski jätkub.

Marigoldi platvorm Campaign Monitor pakub avatud intressimäära analüüsi; iga kampaania klikkimise määr lingi, ajatempli, koondtaseme ja isegi kasutaja tasemel. Kuna teie arusaam e-kirjade täitmisest paraneb, lisate toimivuse edasiseks parandamiseks tööriistu, mida Campaign Monitor pakub, nagu segmentimine ja isikupärastamine.

90% tasulistest otsingutest ei too konversiooni

Tööfunktsiooni e-posti andmebaas

Kui see, mida müüte, on kallis, ei konverteerita 99% sellest. Maksimeerige oma teist võimalust kuluefektiivselt, võttes kasutusele EMS. Alustage Campaign Monitoriga tasuta prooviperioodi.

E-posti platvorm agentuuridele
E-posti platvorm agentuuridele
Alustasime agentuuride aitamist meili teel, seega lubage meil teid aidata.

Lisateavet
See ajaveeb pakub üldist teavet ja arutelu Критичното използване на AlertSMS в нестабилен свят e-turunduse ja sellega seotud teemade kohta. Selles ajaveebis esitatud sisu (“sisu”) ei tohiks tõlgendada kui finants-, juriidilist või maksunõustamist ega ole mõeldud selliseks. Enne sisus sisalduva teabe järgimist peaksite küsima nõu professionaalidelt. Kogu sisu on esitatud rangelt “nagu on” ja me ei anna sisule mingit garantiid ega esita mingit kinnitust.3 minutit lugemise aega.

Meili usaldusväärsuse psühholoogia

Võrreldes teiste reklaamimeediumitega on meilil ainulaadsed eelised, mis võimaldavad kasutajate kaasamist sügavamale tasemele. See saab usb directory kasu selgest paigutusest digitaalses ökosüsteemis, sellel on võimalus kaasata igat tüüpi sisu ja teoreetiliselt pole pikkusepiiranguid. See pakub võrratuid isikupärastamisvõimalusi ja on üks parimaid vahendeid brändi jutuvestmiseks. Kuid Roomat ei ehitatud ühe päevaga ega ka edukaid meilikampaaniaid. Mis on mõnede parimate käimasolevate e-posti hooldusprotsesside algpsühholoogia?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *