Efter at have afsluttet gymnasiet, som så mange andre

Det stod klart for mig: Jeg ville gerne studere. Men jeg havde og har stadig en bred vifte af interesser, hvorfor det var svært for mig at tage stilling til ét område. Noget tættere på folk? Eller vil du foretrække datalogi? Efter lidt frem og tilbage besluttede jeg mig endelig for at læse psykologi. Heldigvis viste denne beslutning sig at være den rigtige for mig i sidste ende!

Psykologi er et meget varieret fag, og jeg var meget interesseret i kursets indhold. Men det, der var endnu vigtigere for mig, var, at jeg fandt mange mennesker, der var på samme bølgelængde som mig. Dette gjorde mig i stand til at få en masse nye venner.

Christoph på SPIEL i Essen

Brætspil er en af ​​mine største Landets e-mail-liste passioner. Her besøger jeg SPIEL i Essen.
Jeg nød også så meget at arbejde i grupper og på fælles projekter. At jeg blev involveret i elevrådet ved siden af ​​studiet. Fx arrangerede jeg fede arrangementer med masser af fantastiske mennesker, såsom en studentersurfcamp eller diverse løbende middage (sociale madlavningsarrangementer). Men det var også vigtigt for mig altid at have nok fritid, hvor jeg kunne dyrke sport, møde andre psykopater og hellige mig en af ​​mine største passioner, brætspil

Samlet set har mit studievalg i høj grad hjulpet mig med at fremme min faglige og frem for alt personlige udvikling.

Landets e-mail-liste

Jeg vil også gerne benytte aero leads lejligheden til at aflive en tilsyneladende udbredt psykologkliché: Det er ikke rigtigt, at man skal passe på, når man taler med psykologer, for ellers bliver man læst som en åben bog. Faktisk er det lige meget, hvad du siger, for vi kan læse dine tanker alligevel.

Min første strategi var at nyde mine studier lidt længere og lære så meget som muligt. Jeg gennemførte et langt praktikophold og tilbragte også et semester i udlandet i Stockholm. Den internationale erfaring hjalp mig med at udvide min komfortzone og mit perspektiv.

Gotlands kyst

Gotlands kyst er blot et af de smukke landskaber, som Sverige har at byde på.
Jeg fandt vej ind i SEO-området gennem ovennævnte praktikophold. Så jeg søgte og fandt en praktikplads i marketingafdelingen hos en nystartet virksomhed.

Hos webschmiede GmbH i smukke Bochum fik jeg indsigt i det grundlæggende i online markedsføring i løbet af tre måneder. Jeg fandt området for søgemaskineoptimering så fascinerende, at jeg ville fortsætte med at arbejde med det.

Det, jeg især kunne lide ved SEO, var sammenhængen mellem to ting:

På den ene side er der mere alternativo al screaming frog seo spider estas potenca eller mindre klare retningslinjer og man kan ofte opnå synlig succes blot ved at følge dem.
På den anden side tilbyder SEO et stort potentiale for kreativitet, da brugersignaler er en vigtig indikator, og at forbedre dem fungerer lidt forskelligt for hver hjemmeside. Psykologi spiller en væsentlig rolle her.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *