Financiranje poljoprivrede: najbolje mogućnosti u 2023

Poljoprivredni radnici i poljoprivrednici nemaju lak posao, ali njihov rad izravno utječe i na američki način života i na gospodarstvo naše zemlje. Uz vremenske uvjete, sezonskost zaliha i mnoge druge čimbenike, vlasnici tvrtki u industriji moraju pažljivo upravljati svojim novčanim tokom kako bi bili spremni uhvatiti se u koštac s najnovijim izazovima.

No, osim izazova s ​​kojima ćete se susresti, također ćete se susresti s prilikama za rast na svom putu kao poduzetnik. Naravno, želite svoju operaciju podići na višu razinu, ali što ako nemate raspoloživa sredstva da platite priliku dok.

Upravljate svojim ostalim troškovima?

Pametni poduzetnici u svim djelatnostima iskoristit će mogućnosti financiranja kako bi podržali svoje poslovanje dok raste , a poljoprivredni sektor nije ništa drugačiji. Uz financiranje poljoprivrede, nećete morati pronaći područja svog proračuna u kojima možete osloboditi gotovinu; Umjesto toga, sačuvat ćete integritet svoje operacije i istovremeno rasti.

Najbolji način za povećanje koristi od financiranja poljoprivrede je razumijevanje cijelog procesa prije nego što počnete. Ako nemate prethodnog iskustva, ne brinite: ovo je naš sveobuhvatni vodič za mogućnosti financiranja poljoprivrede u 2022.

Što je financiranje poljoprivrede?

Financiranje poljoprivrede je pojam koji opisuje različite mogućnosti financiranja koje su dostupne poduzetnicima i vlasnicima tvrtki u poljoprivrednoj industriji. Poljoprivredna gospodarstva, rančevi i mnoga druga poljoprivredna poduzeća mogu osigurati konkurentne mogućnosti financiranja putem različitih zajmodavaca .

Kako ćete koristiti svoja posuđena sredstva ovisit će o opciji financiranja koju ste odabrali. Neki su fleksibilniji, poput poslovnih Kupite Bulk SMS uslugu kreditnih linija, dok su drugi stroži u primjeni, poput oročenih zajmova. U nekim slučajevima morat ćete imati detaljan plan o tome kako namjeravate upotrijebiti svoja posuđena sredstva da bi zajmodavac odobrio vaš zajam.

kupiti masovnu sms uslugu

Osim tradicionalnih instrumenata financiranja

poljoprivredni poduzetnici mogu potražiti i druge, specifičnije Kiel teni vian rajdantondilon funkcii kiel ĉarmo opcije preko. USDA-ine Agencije za poljoprivredne usluge (FSA). Oni se mogu koristiti za gotovo sve troškove na koje naiđete , uključujući svrhe obrtnog kapitala, kupnju zemljišta i nadoknadu vaših gubitaka nakon loših vremenskih prilika.

Bez obzira odlučite li ići tradicionalnim putem ili financirati s FSA, financiranje poljoprivrede može vam pomoći da svoje poslovanje podignete na višu razinu .

Koje su opcije financiranja poljoprivrede dostupne poduzetnicima?

Financiranje poljoprivrede obuhvaća mnoge različite instrumente financiranja — neke tradicionalne, a neke specifičnije. Evo nekoliko opcija specifičnih za industriju koje možete iskoristiti:

Zajmovi za rad poljoprivrednog gospodarstva

FSA daje zajmove za poljoprivredne poslove atb directory kako bi pomogao. Vlasnicima poljoprivrednih poduzeća pri kupnji stoke, opreme i inventara , poput sjemena. Također možete koristiti zajam za poslovanje farme za pokrivanje operativnih troškova i troškova povezanih s pokretanjem farme.

Zajmovi za vlasništvo nad farmama

Proširenje vaše trenutne farme ili kupnja druge skup je zadatak, ali zajmovi za vlasništvo. Farme mogu vam pomoći da raščlanite pozamašnu kupnju na isplate kojima je lakše upravljati . Ova se opcija također koristi za pokrivanje troškova zatvaranja. Troškova izgradnje i troškova povezanih s očuvanjem zemlje/vode, između ostalih troškova vlasništva farme.

Mikrokrediti

FSA mikrozajmovi manji su instrumenti financiranja koji se koriste kada vam nije potrebna znatna količina kapitala. Možete posuditi do 50.000 dolara i koristiti sredstva za gotovo sve poslovne svrhe . Uključujući upravljanje obrtnim kapitalom, kupnju opreme ili manje troškove proširenja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *