Mogu li Poreznoj upravi poslati faksom obrazac 8822?

Za razliku od mnogih drugih obrazaca Porezne uprave, ne možete faksom poslati obrazac 8822-B Poreznoj upravi (IRS). Umjesto toga, morat ćete ga fizički poslati Poreznoj upravi. Ministarstvo financija daje dvije poštanske adrese za obrazac 8822-B. Odabrat ćete jedan na temelju svoje prethodne poslovne lokacije.

Pošaljite obrazac 8822-B Internal Revenue Service, Kansas City, MO 64999 ako je vaša prethodna poslovna adresa bila u jednoj od ovih država: Connecticut, Delaware, District of Columbia, Georgia, Illinois, Indiana, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan , New Hampshire, New Jersey, New York, Sjeverna Karolina, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Južna Karolina, Tennessee, Vermont, Virginia, West Virginia ili Wisconsin.

Ako je vaša prethodna poslovna adresa bila

u bilo kojoj drugoj državi, teritoriju ili stranoj zemlji, pošaljite obrazac Internal Revenue Service, Ogden, UT 84201-0023.

Što je obrazac 8822-B?
Obrazac 8822-B organizacije koriste za obavještavanje Porezne uprave o promjenama svoje poštanske adrese, fizičke adrese ili odgovorne str Lista e -pošte industrije ane. Ovaj obrazac koriste tvrtke, neprofitne organizacije i drugi subjekti koji trebaju ažurirati svoje podatke za kontakt s Poreznom upravom. Ako Porezna uprava nema točnu adresu u evidenciji vaše tvrtke, mogli biste propustiti važnu korespondenciju, kao što su čekovi

Lista e -pošte industrije

povrata ili druga porezna pitanja

Ako dođe do promjena u vašo dodavanje tvrtke na google karte j organizaciji, kao što je druga poštanska adresa, fizička lokacija ili nova odgovorna strana ili agent za prijavu odgo bank email list voran za upravljanje financijama organizacije i poreznim obvezama, trebali biste podnijeti obrazac 8822-B kako biste osigurali da Porezna uprava ima točne podaci u datoteci. Obavještavanje Porezne uprave o ovim promjenama važno je za primanje pravovremene korespondencije, kao što su obavijesti i drugi dokumenti povezani s porezom.

Obrazac 8822-B možete preuzeti s web stranice

Porezne uprave i poslati ga poštom na gore navedenu adresu ili u uputama za obrazac. Imajte na umu da obrazac 8822-B nije za ažuriranje osobnih adresa i razlikuje se od obrasca 8822, koji koriste pojedinci i partnerstva za prijavu promjena u svojim poštanskim adresama ili lokaciji svoje tvrtke. Provjerite koji se odnosi na vas prije nego što ga pošaljete.

Morate podnijeti obrazac 8822-B u roku od 60 dana od promjene. Međutim, to ne zamjenjuje potrebu

da ažurirate svoje podatke s drugim saveznim

i državnim agencijama, stoga ih po potrebi kontaktirajte zasebno.

1. Obavijestite poštanski ured o svojoj promjeni poštanske adrese
Kada vaša tvrtka promijeni svoju poštansku adresu, trebate obavijestiti i Poštansku službu Sjedinjenih Država (USPS) kako bi pošta poslana na vašu staru adresu bila proslijeđena na novu. Možete ažurirati svoju poštansku adresu s USPS-om tako da posjetite njegovu web stranicu ili posjetite lokalni poštanski ured. Obavezno to učinite uz podnošenje obrasca 8822-B Poreznoj upravi jer su to odvojeni procesi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *