Microsoft use this resource

Pokud vám stále není jasné, že jednoduchá pevná navigační nabídka na vašem webu je tak přínosná, přejděte na  Facebook nebo Twitter  a přejděte dolů. Překvapení! Po celou dobu vás provází horní menu.

Proč používat pevnou lištu záhlaví

Osobně jsem pro použití tohoto zdroje při Seznam e-mailů B2B  navrhování webových stránek, protože se domnívám, že poskytuje řadu výhod , protože zlepšuje uživatelskou zkušenost, a to je to, co vám chci ukázat v tomto příspěvku.

Máte aby to bylo pro uživatele velmi snadné

Čím rychleji se na webu pohybujeme a čím méně klikáme, tím lépe.

Pevná hlavička s navigačními prvky umožňuje uživatelům mnohem snadněji přistupovat k veškerému obsahu webu . Nebudou se muset vracet, protože budou mít nabídku vždy viditelnou.

Seznam e-mailů B2B

Rychle, spěchám

Pevné horní menu se používá na mnoha definering af tone of voice  webech a blozích, ale je velmi užitečné zejména na stránkách s velkým množstvím obsahu , které vyžadují posouvání dolů. V těchto případech je tento webový zdroj fantastickým řešením.

[pullquote align=»right»]Snižte dobu procházení na minimum[/pullquote]Možná si myslíte, že čas, který vám zabere návrat na web, bez ohledu na to, jak dlouho, nebude trvat věčně. Naše chování při procházení je však   velmi zvědavé  a existuje mnoho studií, které potvrzují, že i když nevědomě, o 1 sekundu déle, než něco na webu uděláme, nás povzbudí, abychom je opustili dříve .

Je logické, že pokud jste si přečetli mega text, který jsem o jedné z mých služeb připravil, a chcete mě kontaktovat, nemusíte se vracet nahoru a hledat tlačítko kontaktu, už jsem ho nechal viditelné pro tebe . Zobrazení nabídky vždy zkracuje dobu procházení na minimum.

Uživatelská zkušenost

 

Použitím pevné lišty záhlaví zajistíte, že uživatelé bu leads  budou mít kontrolu nad celým procesem prohlížení vašeho webu. Uživatelská kontrola je obzvláště důležitý koncept pro celkovou uživatelskou zkušenost na webu.

Pevné záhlaví na webu vám umožní zkrátit dobu posouvání a hledání a umožní vašim uživatelům najít informace, které potřebují, s minimálním úsilím.

Kromě výhod

jako je rychlá a snadná navigace, má pevná horní nabídka také . Výhody, pokud jde o vytváření image značky . Pokud uživatele při navigaci sleduje i logo nebo odlišující prvky vaší značky, zvyšuje se šance, že si vás zapamatuje .

Závěrem lze říci
 Pomáhají nejen zlepšit uživatelskou zkušenost , ale také umožňují společnostem udržovat image své značky vždy viditelnou .

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *