Kaksi tapaa lisätä useita linkkejä Instagram-profiiliisi

TL;DR: Instagramin uusi useiden linkkien ominaisuus on pelin muuttaja yksilöille ja vaikuttajille. Mutta on olemassa toinen (parempi) vaihtoehto, jota yritykset voivat käyttää. Selvitä, mikä se on, kun tutkimme kahta tapaa lisätä useamman kuin yhden linkin Instagram-biografiaasi.

Haluatko nostaa Instagram-biologista tasoa useilla linkeillä? Hyviä uutisia – meillä on kaksi upeaa tapaa tehdä se.

Sano hyvästit päiville, jolloin valitset sosiaalisen profiilisi linkin. Instagramin uusimman päivityksen avulla voit nyt lisätä jopa viisi linkkiä biografiaasi, mikä avaa uusien mahdollisuuksien aikakauden. Mutta se ei ole kaikki, mitä voit tehdä nyt – sinun on tiedettävä toinen pelin muuttava työkalu: Flodesk- linkki biossa .

Vaihtoehto 1: Instagramin useiden linkkien ominaisuus

Instagram julkaisi äskettäin jännittävän päivityksen, joka varmasti muuttaa tapaa, jolla lähestymme linkkien jakamista alustalla. Uuden ominaisuuden avulla käyttäjät voivat lisätä jopa viisi linkkiä Instagram-biografiaan – mikä on valtava askel edelliseen yhden linkin vaihtoehdosta.

Tämä siirto sisältää valtavasti potentiaalia erityisesti yksilöille, vaikuttajille ja jokapäiväisille käyttäjille, jotka haluavat laajentaa läsnäoloaan verkossa. Nyt, kun Instagram-käyttäjien voi lisätä useita linkkejä, heidän ei enää tarvitse valita, ohjaavatko he seuraajia verkkosivustolleen, portfolioonsa, blogiinsa tai uutiskirjeensä.

Yllä olevassa esimerkissä baltimorelainen kuitutaiteilija Sarah K. Benning on jo hyödyntänyt uutta useiden linkkien ominaisuutta ja päättänyt esitellä kasvitieteen inspiroimia kirjontakuvioita ja ohjata yleisöään sähköpostilistalleen.

Useamman linkin lisääminen on Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti yksinkertainen ja intuitiivinen prosessi. Näin päivität omasi:

 

2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti

Vaihe 4: Aloita sinulle tärkeimpien URL-osoitteiden lisääminen

Valitsemasi linkit voivat vaihdella omasta verkkosivustostasi viimeaikaisiin julkaisemiisi artikkeleihin, esiteltyihin projekteihin tai YouTube-kanavaasi. Valinta on sinun!

Tämän ominaisuuden kauneus piilee Wahre Geschichten: Meine Arbeit wurde  sen mukauttamisessa. Kun olet lisännyt valitsemasi linkit, voit vetää ja pudottaa linkit haluamassasi järjestyksessä ja napsauttaa sitten Tallenna muutokset.

Vaihtoehto 2: Linkki biossa
Flodesk-linkki biossa on paras tapa aob directory jakaa kauniisti useita linkkejä ja ohjata samalla liikennettä sinne, missä sillä on eniten merkitystä: sähköpostiluetteloosi. Toisin kuin Linktree tai muut linkit biovaihtoehdoissa, Flodesk Link biossa sijoittaa valintakentän profiilisi yläosaan, mikä auttaa sinua helposti tallentamaan seuraajien sähköpostit suoraan profiilistasi.

Se on kaunis, helppokäyttöinen, sen avulla voit jakaa suosituimpia linkkejäsi ja ilmaislahjojasi ja se kerää saumattomasti yleisösi yhteystiedot – tuomalla heidät kanavalle, jonka voit omistaa kokonaan. Sinun ei tarvitse huolehtia Instagram-muutoksista ja algoritmimuutoksista – voit olla yhteydessä yhteisöösi suoraan postilaatikossa ikuisesti ( heidän luvalla tietysti ).

Tulos? Ammattimainen, upea aloitussivu, jonka voit muokata täysin vastaamaan brändisi ulkoasua ja tuntumaa.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *