Linkedin, B2B-sektorin huippuverkosto, tarjoaa henkilökohtaisen ammatillisen uutislähteen ja julkaisualusta Pulse. Sieltä löydät tärkeimmät uutiset jokaiselta sektorilta sekä ammatillisiin tarpeisiisi räätälöityä sisältöä. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa ja keskustella, tykätä tai lähettää kommentteja. Nämä toiminnot näkyvät myös Linkedin-päivityksissä, koska molemmat ovat synkronoituja.
Tässä on kaikki näkökohdat, jotka sinun tulee ottaa huomioon selaaessasi ja julkaiseessasi Pulsea:
Tutustu alustaan
Muuta ensin Linkedin-asetukset englanniksi. Vain tällä tavalla sinulla on mahdollisuus julkaista. Pääset Pulssi-osioon Kiinnostuksen kohteet-välilehdeltä.
On tärkeää tietää, kuinka sopeutua alustaan, jolla aiomme julkaista. Tarkkaile, tutki, lue. Ymmärrät, että Pulse ei ole tyypillinen blogi. Yleisö, sävy on erilainen. Ensimmäinen askel on varmistaa, että ostajapersoonat ovat paikalla ja aiot tavoittaa heidät, jos ei, ei ole mitään järkeä julkaista tässä verkossa. /span>
Voit käyttää “Jaa päivitys” -vaihtoehtoa jakaaksesi lyhyitä sisältöä, kysymyksiä, artikkeleita, infografioita…
Voit seurata ihmisiä kanavia Pulsessa siirtymällä vain Pulsen Discover more -välilehteen
pulse.png
Näkyviin tulee luettelo sinulle suositelluista ihmisistä/kanavista/editoreista, josta klikkaamalla sinistä + -painiketta alat seurata sisältöä.
Säveltää pulssilla
Voit julkaista Linkedin Pulsessa suoraan kotisivultasi napsauttamalla Julkaise viesti -painiketta. Julkaisutyökalu on hyvin yksinkertainen ja intuitiivinen, samanlainen kuin muut blogityyppiset alustat.
Julkaisusivun vasemmalla puolella näet “Ideoiden kirjoittaminen” -sarakkeen, jossa on sarja ajankohtaisia aiheita, jotka voivat auttaa sinua pääsemään alkuun, kun et tiedä mistä kirjoittaa.
Tämän sarakkeen oikealla puolella olevaa harmaata suorakulmiota käytetään havainnollistamaan viestiäsi kuvalla (vähintään 700 x 400 pikseliä). Alta löydät tilan otsikon kirjoittamiseen. Lopuksi tekstilaatikossa on tyypilliset tekstinmuokkaustoiminnot (otsikko, lainaukset, lihavoitu, linkkien lisääminen, kuvat, video…).
Tekstikentän alapuolella meillä on viimeinen vaihtoehto: merkitä viestisi luokkiin sen teeman mukaan.
Kun viesti on kirjoitettu, voit julkaista 2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti sen tai tallentaa sen luonnoksiin.
Ota huomioon:
Älä sensuroi itseäsi Löydä tasapaino Linkedinin sävyn ja sen välillä mitä sinun on ilmaistava
Julkaise, kun sinulla on todella sanottavaa: sisältöä, joka saattaa kiinnostaa Linkedin-yleisöä, totta, todennettua ja ammattimaista.
Sanarajoitusta ei ole, mutta pitkät viestit saavat yleensä enemmän hyväksyntää.
Teema:
Paras strategia, jonka voit toteuttaa, on pysyä yhden aiheen käsittelemisessä ja käsitellä sitä paremmin kuin kukaan muu. Kirjoita siitä, mitä tiedät. Linkedinissä ei kannata olla amatööri, vaan on oltava oman aiheensa asiantuntija ja se tulee huomata. Yleisösi arvostaa sisältösi erikoistumista.
Pätevyys
Kun joku verkostossasi julkaisee viestin, saat välittömän ilmoituksen, mutta se koostuu vain otsikosta. Sinulla on vain muutama sana kiinnittääksesi potentiaaliset lukijasi ja saada heidät napsauttamaan sisältöäsi. Otsikon tulee antaa oikeaa tietoa, houkutella ja vangita.
Nämä ovat kaksi kaavaa, jotka yleensä toimivat parhaiten viestien otsikoinnissa…
Luettelot: esimerkiksi “3 digitaalista työkalua teollisen ostoprosessin virtaviivaistamiseen.”
Ohjeet: esimerkiksi “Teollisen verkkosivuston muuntamisen parantaminen”.
…ja kaava, jota emme suosittele käyttämään Linkedinissä:
Lähetä kysymys: Onko mainonnasta Paina: hyödynnä Linkedinin kaikki B2B-mahdollisuudet hyötyä teollisessa markkinoinnissa?
Visuaaliset elementit:
Vaikka yhdistämme Linkedinin aluksi aob directory puhtaasti akateemiseen tyyliin, visuaalisille elementeille on aina tilaa. Ne antavat tekstin hengittää ja havainnollistavat sitä. Esimerkiksi infografiikka on ihanteellinen visuaalinen elementti vahvistamaan viestiäsi. Voit lisätä niin monta kuvaa kuin itse katsot sopivaksi, mutta niiden on lisättävä tekstiä ja täydennettävä sitä. Mitä tulee videoita sisältäviin julkaisuihin, niillä on lähes puolet niin monta näyttökertaa kuin kuvia sisältävillä viesteillä.